Select Menu


Γράφει ο Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Καλώς ή κακώς, σε λίγο καιρό θα καλεσθώ κι εγώ να εκλέξω αυτόν που θα με αντιπροσωπεύσει και όχι εκπροσωπήσει στην Βουλή των Ελλήνων, στην Βουλή των ημιαίμων Ελλήνων, στην Βουλή των μεταλλαγμένων Ελλήνων, στην Βουλή των ελληνοποιημένων αλλοδαπών Ελλήνων και συζύγους αλλογενών, εχθρών του Ελληνισμού. 

Ποιός εξ όλων αυτών των αποβρασμάτων της κοινωνίας μας, έχει τα ίδια πιστεύω και ιδέες μ’ εμένα, ώστε να τον στείλω να με αντιπροσωπήσει; Αφού θ’ ανήκει σε κάποιο κομμάτι (κόμμα) της Δημοκρατίας και θα συνυπάρχει με άλλους στο αυτό κομμάτι, πού θα έχουν διαφορετικές ιδέες και διαφορετικά πιστεύω και θα υπακούουν στις εντολές του αρχηγού (που θα του έχουν δοθεί, από τ’ αφεντικά του), χάριν της κομματικής πειθαρχίας. Ο αρχηγός καταρτίζει το ψηφοδέλτιο αφού πρώτα ελεγχθεί από κάποιο Κεντρικό Αλλοδαπό Συμβούλιο και μία Πρεσβεία, με άτομα υπάκουα και προερχόμενα εκ των υπονόμων της ηθικής και της αξιοπρεπείας ή εκβιαζόμενα εκ των εξωγενών και εσωγενών συμφερόντων των επικυρίαρχων και κατακτητών της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Καλούμαι τώρα να διαλέξω τον αντιπρόσωπό μου, ποιόν από το μαντρί του διεθνισμού και των υπονόμων της κοινωνίας μας, να διαλέξω; ΄Όταν ο αρχηγός του κομματιού της Δημοκρατίας είναι ελεγχόμενος, τότε ελέγχεται ολόκληρο το σώμα των βουλευτών, υπακούοντας στην πειθαρχία του κομματιού της Δημοκρατίας. Σκέπτομαι, αυτόν ή εκείνον, δεν μπορώ να διαλέξω. ΄Ετσι λοιπόν αποφάσισα να πάω να ψηφίσω με ένα ωραίο έγκυρο ψηφοδέλτιο ΛΕΥΚΟ και να μην στείλω αντιπρόσωπο μου στην λεγομένη Βουλή των Ελλήνων διότι τα πιστεύω μου και η ιδεολογία μου δεν μου επιτρέπουν να στείλω έναν εκπρόσωπο του διεθνισμού σ’ αυτήν την ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και λέγω λεγομένη, διότι συμμετέχουν ημίαιμοι, μεταλλαγμένοι ή σύζυγοι ημιαίμων, μεταλλαγμένων Ελλήνων ή προσκυνημένοι ή εκβιαζόμενοι από τους επικυρίαρχους της Πατρίδος μου.

Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την κόψανε σε κομμάτια (κόμματα) την καταντήσανε ανώνυμη εταιρία, την εισήγαγαν στο Χρηματιστήριο και αγοράσανε μετοχές της Δημοκρατίας και ο έχων τις περισσότερες μετοχές, συγκροτεί κυβέρνηση. Κόψανε την Δημοκρατία σε κομμάτια (κόμματα – μετοχές), με ποιο δικαίωμα ξεγελάσατε τους πολίτες και δημιουργήσατε Σύνταγμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας και μοιράσατε την Δημοκρατία σαν μετοχές, παίρνοντας ο κάθε ένας σας από τους αρχηγούς, ανάλογο ποσοστό μετοχών της Δημοκρατίας.

Θέλω ΣΥΝΤΑΓΜΑ πού να προβλέπει ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές, τόσους, όσοι χρειάζονται αναλόγως τους ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόρους, να μην ανήκουν και να μην υπάρχουν κομμάτια (κόμματα) της Δημοκρατίας, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ, και όχι ημίαιμους, μεταλλαγμένους ή ελληνοποιημένους ΄Ελληνες η συζύγους αλλογενών, αυτοί να αντιπροσωπεύουν τις ιδέες και τα πιστεύω όλων των ιδεολογιών και των πιστεύω των Ελλήνων, να μην ανήκουν σε κανένα κομμάτι της Δημοκρατίας ή σε κάποιο μαντρί διαφόρων συμφερόντων και να είναι υπεύθυνοι διά τις πράξεις των, θέλω κληρωτούς ελεγκτές από τον Δήμο, εκπροσώπους όλων των επαγγελμάτων, να ελέγχουν τι είχαν υποσχεθεί ως υποψήφιοι και τι έπραξαν κατά την θητεία τους, οι παραβάτες να έχουν και τις ανάλογες ποινές, εκτός εάν δικαιολογούν δημοσίως τους λόγους που εψήφισαν, αντίθετα νομοσχέδια, δηλαδή, μόνο εθνικοί και κοινωνικοί λόγοι.

Οι εκλεγμένοι βουλευτές να εκλέγουν δια πλειοψηφίας τον πρωθυπουργό και τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, καθώς και τους συμβούλους τους, οι σύμβουλοι να είναι υπεύθυνοι, για το τι συμβούλεψαν και για το τί δεν συμβούλεψαν, αυτά πού έπρεπε να συμβουλέψουν και να ελέγχονται από κληρωτούς από τον δήμο ελεγκτές.

Αυτά όλα πού πιστεύω είναι ουτοπικά πού δια να πραγματοποιηθούν προϋποθέτει υψηλή παιδεία (πράγμα πού έχουν φροντίσει να μην υπάρχει), αυτοσεβασμό και ανεξαρτησία και να σταματήσει η πελατειακή σχέση μεταξύ ψηφοφόρων και υποψηφίων βουλευτών, να καταλάβουμε ότι είμαστε υπόδουλοι αλλογενών συμφερόντων. Το σύστημα πού έχουν εφαρμόσει, έχει απόλυτη επιτυχία, διότι δεν έχουμε καταλάβει, ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ταυτότητα είτε ενός ανθρώπου είτε ενός λαού, σημαίνει η ταύτισή του με κάποιο ιδεώδη χαρακτήρα, για εμένα είναι η προσέγγιση με τους ενδόξους προγόνους μου

Μην διαβάζετε εφημερίδες!!!

Μην ακούτε Ραδιόφωνο!!!
Μην βλέπετε τηλεόραση!!!
Μην αγοράζετε προϊόντα πού διαφημίζουν τα Μ.Μ.Ε. για να τους κοπούν οι διαφημίσεις!!!
Είναι το μακρύ χέρι των επικυρίαρχων, με πολύ μακρύ μεσαίο δάκτυλο!!!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top