Select Menu

Ολοι μας έχουμε δει στις τηλεοράσεις προ καιρού, τον Ινδό ασκητή Hira Ratan Manek, o οποίος ζει χωρίς να τρέφεται εδώ και χρόνια. ¨Οταν συνταξιοδοτήθηκε, ασχολήθηκε με την θέαση του Ηλίου, μιά πανάρχαια μέθοδο, γνωστή στους Αιγυπτίους, ¨Ελληνες και Ιθαγενείς της Αμερικής !


Στις μέρες μας έχει μείνει γνωστό " θα φάμε αέρα κοπανιστό ", χωρίς όμως να είμαστε γνώστες της μεθόδου και της αποτελεσματικότητας της !

Η εφαρμογή βασίζεται στην ικανότητα του Η/Υ που έχουμε στην κεφαλή και ακούει στο όνομα εγκέφαλος ! Κανένας υπολογιστής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δυνατότητες του. Το ότι στις μέρες μας, καλλίτερα τα τελευταία 10-12.000 χρόνια, χρησιμοποιούμε μόνον ένα μικρό μέρος του, από 7-12 με μέγιστο 32% κατα Αινστάιν, δεν μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε ούτε το εύρος των δυνατοτήτων του, ούτε την πλήρη χρησιμότητα του !

Οι οφθαλμοί, ως Πύλες εισόδου, ενεργοποιούν τον εγκέφαλό μας αναλόγως. Το συστημικό μας κατεστημένο, χρησιμοποιεί κατά κόρον αυτήν την δυνατότητα, με άλογους επιρρεασμούς, για τους οποίους πολλά γράφονται και πολλοί τρόποι, ίσως μας είναι γνωστοί.

Ο εγκέφαλος για να μπορέσει να βγεί από τον επιβεβλημένο σκοταδισμό του, απαιτείται να δραστηριοποιηθεί εκ νέου ! Η ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή και το μέσον αυτής της διαδικασίας!

Τα μάτια / πύλες είναι πολύπλοκα όργανα τα οποία έχουν 5 δισεκατομμύρια μέρη, πιο πολλά ακόμα και από ένα διαστημόπλοιο. Από αυτό καταλαβαίνουμε τις αμέτρητες δυνατότητες του ανθρώπνιου ματιού .

Χρήσιμα παραδείγματα Ηλιοθέασης, λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας. ¨Ολοι μας γνωρίζουμε πως τα λουλούδια, κατά την διάρκεια της ημέρας, στρέφονται προς τον ήλιο, ανοίγοντας τα πέταλά τους, για να συλλέξουν την πολυπόθητη και ευεργετική ενέργεια του Θεού ¨Ηλιου ! Αντίθετα την νύχτα κλείνουν μέχρι την ολοκλήρωση της επόμενης γήινης περιστροφής ! Επίσης βλέπουμε και την ανάπτηξη των κλαδιών και φυτών πάντοτε προς τα πάνω, έχοντας φορά προς τον ήλιο !

Ο Ζωοδότης ¨Ηλιος είναι αυτός που δίνει κίνηση, ενέργεια, ευεξία, δραστηριότητα και διάθεση για την
ζωή. Αντίθετα το σκότος, επιρρεάζει αρνητικά την ψυχοσύνθεση μας, γεμίζοντας μας με αρνητικά συναισθήματα. Οι ¨Ανθρωποι έχουν αρνητικές και θετικές ικανότητες. Απομακρυσμένοι από την φυσικό περιβάλλον, γίνονται ευάλωτοι σε κάθε άλλου είδους επιρροές, αρχή γενομένης από τον ίδιο τον εργασιακό χώρο. Εκατομμύρια άνθρωποι, στις πιό παραγωγικές ώρες της ημέρας, βρίσκονται κλεισμένοι σε γυάλινα μεγαθήρια, χωρίς παράθυρα, με τεχνητό φωτισμό και κλιματισμό. Σε σημείο που άθελά τους να μην μπορούν να δεχθούν με ευγνωμοσύνη, τους φυσικούς πόρους, εξαρτημένα αγκιστρωμένοι στην παραπλανητική τεχνολογία και την παραπληροφόρηση !!

Ο ¨Ηλιος που διαλύει το σκοτάδι, φανερώνει και διαλύει, όλα όσα δεν μπορούν να υπάρχουν κάτω από την ενέργεια του.

Με την έλλειψη της Ηλιακής ευεργεσίας, η ανθρώπινη διανόηση περιορίζεται σε τέτοιο βαθμό που αδυνατεί να αποκρυσταλλώσει απόψεις από τις αντικρουόμενες πληροφορίες, με αποτέλεσμα σημάδια κατάθλιψης, φόβου και ανασφάλειας να είναι οι μάστιγες της ! Οι αρρώστιες αποδεκατίζουν τις υπάρξεις μας ποικιλοτρόπως. Ο εγκέφαλος, ως ρυθμιστής της ισορροπημένης σωματικής μας λειτουργίας μειώνει την ικανότητά του, αφού είναι αυτός που ρυθμίζει την ροή της prana (ενέργεια) στα όργανα του σώματός μας , βασικός παράγοντας της σωματικής μας υγείας !

Με την ηλιοθέαση, μειώνεται η επιθυμία της πείνας, αφού αυτή η αίσθηση εξαρτάται από την ανάγκη λήψης ενέργειας , παίρνοντάς την έμμεσα μέσω των τροφών, αφού αυτή έχει ήδη προ-παραχθεί κατά την καλλιέργεια τους !

Τίποτα δεν είναι ζωντανό χωρίς τον ήλιο !

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top