Select Menu


Τα ιδιωτικά κανάλια σε πλήρη συνταξη με την προώθηση των μέτρων

Άκουσα τον Πλεύρη στο Αλτερ να λέει με απόλυτη φανατίλα ότι δεν μπορεί ο μέσος δημόσιος υπάλληλος (κατά τα λεγόμενα του GAP) να παίρνει 2100 ευρώ μεικτά ενώ ο υπάλληλος του Αλτερ να παίρνει πολύ λιγότερα. Ας προσαρμοστεί ο δημόσιος τομέας στον ιδιωτικό...

Ο Σωτήρης Ξένακης συμφώνησε απόλυτα μαζί του (ο οποίος βέβαια, εκτός του Άλτερ έχει ξαμολυθεί να βρει μεροκάματο και στον Αθήνα 98.4, διότι ο μισθός του Άλτερ δεν του φτάνει που σίγουρα θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του ηχολήπτη)

Μπράβο στο Άλτερ απλήρωτοι μήνες και δεν μπαίνει κανένας μεσα στο δελτίο να τους αρχίσει στα χαστούκια.

Ότι χάβρα και να είναι η Γενοπ, το Πασοκ τη δημιούργησε και δεν μπορεί να βρει πρόσχημα για να ξεπουλήσει το κοινωνικό αγαθό.

Χορτασμένοι δημοσιοκάφροι και Βολευτές κωλοτούμπες σαν αυτούς θέλουν γιαούρτωμα (μαζί με την τσανάκα)

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ

2100 ευρώ και για τους ιδιωτικούς ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

Να μπορεί ο κόσμος σε όποιο τομεα και αν δουλευει να πάει χωρις διακανονισμο να πληρώσει το ρεύμα του, να μπορει να πληρωσει το στεγαστικό του, να έχει παιδεια και περιθαλψη.

Όχι τα κέρδη στις τσέπες του Κουρή και του Αλαφούζου, Μπόμπολα και πολλών άλλων που στραγγίζουν το ελληνικό κράτος.

Δημοσιογράφοι στα δελτία ειδήσεων:

Σταματήστε να είστε τσιράκια των καναλαρχών. Παραιτηθείτε!!! Να δείτε ότι χωρίς τα παχηλά συμβόλαιά σας η γλωσσίτσα σας θα πάρει διαφορετικές εντολές απο τον εγκέφαλό σας.

τελικά πιστεύω ότι είναι ταξικό το θέμα... διότι και σεις Έλληνες είστε, αλλά θέλετε να δείτε την Ελληνική κοινωνία εξαθλιωμένη... έτσι βγάζετε το δικό σας μεροκάματο.

Ο δοσιλογισμός έχει μεγάλη κλίμακα διαβάθμισης. Ο καθένας ακροβολίζεται όπου θεωρείται πιο χρήσιμος και εργάζεται με ζήλο.

Πλεύρη να ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι πρωτίστως ο κοινωνικός ιστός, όχι η Σημαία και η Ορθοδοξία.

Χωρίς τον κοινωνικό ιστό η Σημαία είναι ένα κομμάτι ύφασμα και η θρησκεία κάτι κενό περιεχομένου.
Ασε την εθνικη υπερηφάνεια να την υπερασπιστεί κάποιος ποιο κατάλληλος από το ΛΑΟΣ διότι οι κωλοτούμπες σας δεν έχουν προηγούμενο.

Αναγνώστης


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top