Select Menu


Εικοσάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά - Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις

Η επικοινωνία διήρκεσε 20 λεπτά, ενώ από τη ΝΔ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα κάνουν κανένα σχόλιο για το περιεχόμενό της πριν από τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί σε λίγη ώρα στα γραφεία της ΝΔ ενώ από το πρωί βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους στενούς του συνεργάτες.

Με άλλα λόγια, την βγάζει καθαρή ο Γαπ και αφήνει την πατάτα της πτώχευσης να σκάσει αλλού, ενώ ο Σαμαράς συνεχίζει το σχέδιο των αμερικανών (όντας φοβερός αμερικανόφιλος) και θα αποδεχτεί το μεσοπρόθεσμο (που εσκεμμένα δεν λέγεται μνημόνιο 2) αλλάζοντας κάποιους όρους ωστε να γλυκάνει στα μάτια της κοινωνίας!

Από τους συνεργάτες του Παπανδρέου και επισήμως διαρρέουν πλέον ότι ο πρωθυπουργός δέχεται να αποχωρήσει από την θέση του και να προτείνει άλλον για πρωθυπουργό!

Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον στην θέση του. 

Είναι επίσης βέβαιον ότι στην επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά θα πέσουν συγκεκριμένα ονόματα. Τέλος ο Γιώργος!... 

Να θυμάστε πάντα ότι είτε μείνει ο ΓΑΠ είτε έρθει ο Σαμαράς δε θα αλλάξει απολύτως τίποτα. 
Τα πράγματα θα μείνουν απολύτως ίδια. 
Όχι στα κόμματα του κυνο-βολευτισμού. 
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους πράκτορες.


Πηγή 
1 - 2 - 3

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top