Select Menu


Δεν είναι δυνατόν. Πλέον, διαβάζουμε δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ και απορούμε για το αν βλέπουν καλά τα μάτια μας! Δεν γίνεται να λένε τέτοια πράγματα! Διαβάστε τί είπε ο επικεφαλής του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων Γιώργος Χριστοδουλάκης: “Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της ελληνικής κυβέρνησης δεν αποτελεί ξεπούλημα, παρά το γεγονός ότι ορισμένα περιουσιακά στοιχεία μπορεί να πουληθούν φθηνά”!!!

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, μιλώντας σε εν δυνάμει επενδυτές, ο Γιώργος Χριστοδουλάκης είπε ότι παρά τις πιέσεις, το πρόγραμμα θα έχει την ενδεδειγμένη διαχείριση και θα λάβει υπόψη και άλλους στόχους, όπως η διατήρηση του ανταγωνισμού στους κλάδους που εμπλέκονται και η προστασία του περιβάλλοντος.

«Δεν πρόκειται για ξεπούλημα», τόνισε ο Χριστοδουλάκης, ειδικός γραμματέας Αναδιαρθρώσεων-Αποκρατικοποιήσεων του υπουργείου Οικονομικών. «Θα ακολουθήσουμε επαγγελματικές διαδικασίες πώλησης. Θα τα πουλήσουμε, δεδομένου ότι τα έσοδα θα αφιερωθούν στην επαναγορά φθηνού χρέους». !

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top