Select Menu


Η καλά ενημερωμένη για θέματα τρομοκρατίας ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι το Φεβρουάριο του 2011 η ΕΥΠ συνέλαβε άτομο λιβανικής υπηκοότητας το οποίο ήταν μέλος της ισλαμιστικής οργάνωσης «Φατάχ Αλ Ισλάμ» που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα. Το όνομα του άνδρα που συνελήφθη στις αρχές του Φεβρουαρίου είναι Ghalep Talep και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήρθε στην Ελλάδα και προετοίμαζε θεαματική επίθεση σε ελληνικό ή ευρωπαϊκό στόχο. Ο συλληφθέν βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ για αρκετούς μήνες.

Η σύλληψή του από την υπηρεσία έγινε λίγο πριν αναλάβει δράσει. Στην Ελλάδα, ήρθε στα τέλη του 2010 αντικαθιστώντας ένα άτομο ονόματι Mohammed Musa. Εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μία από τις κύριες εισόδους ισλαμικών εξτρεμιστών αφού η «βολική» Ελλάδα και επιρρεπής στη λαθρομετανάστευση θεωρείται από τους Ισλαμιστές εξτρεμιστές ως η χώρα «είσοδος» προς την Ευρώπη αλλά και η χώρα που μπορούν να γεννηθούν και κυρίως συντηρηθούν «πυρήνες» τρομοκρατίας.

Η κατάσταση αυτή μεταβάλλεται προς το χειρότερο αφού ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται στη χώρα είναι μεγάλος λόγω της πλήρους ατολμίας της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το ζήτημα και της έμμεσης «υποστήριξης» διατήρησης αυτού του ρεύματος από ελληνικές ΜΚΟ και πολιτικά κόμματα.

Δυστυχώς καμία από τις ΜΚΟ και τα πολιτικά κόμματα που ουσιαστικά διακηρύσσουν το άνοιγμα των συνόρων και την ανεμπόδιστη είσοδο δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών αγνούστου προέλευσης, δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο να μετατραπεί η Ελλάδα μας  σε πεδίο μάχης μεταξύ εξτρεμιστών ισλαμιστών και δυτικών συμφερόντων με νεκρούς Έλληνες πολίτες.

Προφανώς οι προτεραιότητες τους είναι διαφορετικές όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων πολιτών που τυγχάνει να  χρηματοδοτούν την ύπαρξη τους 


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top