Select Menu


Να ήταν και απο χθες πολύ πλούσιος και να επενδύει στην Ελλάδα?

Θα μπορούσε!!! Όμως το να γίνεις πλούσιος μπορείς αν και μόνο κατοικοεδρεύεις ως Βουλευτής στην Βασ. Σοφίας 1, δηλαδή, στην Βουλή. Θα δείτε πως !


Παρασκευή 27-5-2011 και ώρα 2:30 μ.μ. το πρόγραμμα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως εξής: Τρίτη 31 Μαΐου 9 επιτροπές. Τετάρτη 1η του μηνός Ιουνίου καμία.
Γιατί ? (η απορία σας θα απαντηθεί παρακάτω)
Κάθε μήνα σύμφωνα με τον κανονισμό

http://www.hellenicparliament.gr), που ο προηγούμενος θεσμικός άρχων (ένας από αυτούς) αυτού του τόπου ο κ. Σιούφας τα έφτιαξε έτσι ώστε να μπορούν να τρώνε τρελά, χωρίς να τους παίρνουν είδηση κανείς.

Αφού, λοιπόν, εξασφάλισε την σιωπή των «υπαλλήλων» των καναλιών, του πολιτικού ρεπορτάζ στη Βουλή, με μερικές εκδουλεύσεις !!! και δίνοντας τους προνόμια, χρήματα μέσω δώρων όπως δίνεται και στους υπαλλήλους, το περίφημο 15ο και 16ο μισθό(!) ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ …. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ… και που δεν είναι οι μόνοι, άλλοι 2000 με 2200 αστυνομικοί τα παίρνουν και δεν γίνεται λόγος κανένας!!! ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…. Χωρίς κανένα έλεγχο από πουθενά ! Άραγε αυτός ο Πάρεδρος που ελέγχει τα οικονομικά της Βουλής γιατί δεν μιλάει ????????? παρά βγάζουν κάποιοι το κεφάλι τους ως οχιές και δείχνουν τους Υπαλλήλους της Βουλής!! Τα παίρνει η Φρουρά της Βουλής, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η Φρουρά των τέως και νυν Προέδρων αρχηγών κομμάτων.

Και συνεχίζω, αφού τους έδωσε ειδικές θέσεις και με ειδική (μόνο σε αυτούς) θέση στάθμευσης με τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους στο γκαράζ της Βουλής (σημειωτέων το γκαράζ το έφτιαξε Τεχνική Εταιρεία του κ.Τσοχατζόπουλου επί Προεδρίας κ. Κακλαμάνη μέσα σε 3 χρόνια και με αρχαία ευρήματα μέσα, στο περιβάλλον χώρο του κτιρίου, που αν ήσουν απλός Έλληνας πολίτης θα σου κάτεσχαν και τον τραπεζικό λογαριασμό για την πληρωμή των εργατών που δούλευαν για σένα, όχι το οικόπεδο ή το κτίριο!), έστησε ο «εκλεκτός άνθρωπος του Προέδρου» και ο νοών νοείτω, ένα μαγαζάκι για να ευχαριστήσει (!) ή να δημιουργήσει ένα εύκολο χρηματιστήριο όπως ξέρουν να κάνουν τα ΛΑΑΜΟΟΓΙΑΑΑΑΑ…

Συγνώμη για τη γλώσσα μου…

Δημιούργησε λοιπόν ένα προηγούμενο που δεν έχει ταίρι…

Έτσι επί προηγούμενης κατάστασης, Π.Κ. (Προ Κρίσης), τρώγανε απίστευτα, σε τέτοιο βαθμό που η κατάσταση είχε ξεφύγει. Είχαν αρκεστεί τόσο στον πλούτο που τους προσέφερε ο κ. Σιούφας που εκτροχιάστηκαν σχεδόν όλοι τους… τα έπαιρναν από όπου μπορούσαν. Με πρόσχημα την υποστήριξη του γραφείου τους και τον επερχόμενο εκλογικό αγώνα, ακούστε να φρύξετε, ζήταγαν από τους επιστημονικούς τους συνεργάτες να τους δίνουν άλλοτε όλη ή τη μισή, ανάλογα αν τους έπαιρνε, την υπερωριακή τους αποζημίωση ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ούπς … Συγνώμη !

Προειδοποίηση!!! Μην κάνετε το λάθος να το διαψεύσετε, θα σας κάνω Ρόμπες κσεκούμπωτες… ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ….. ΛΑΜΟΓΙΑ… ούπς…

Ο σημερινός Πρόεδρος της Βουλής στενός φίλος του GAP, συνεργάτης και σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα…. ο νοών νοείτω, παρόλο που δεν θέλει να το αναδεικνύει, συνεχίζει την ίδια πολιτική που ξεκίνησε ο τέως.

Η μετά εποχή, αρχή της καλύτερα, της Π.Κ., όταν άρχισαν οι περικοπές στους Δ.Υ. κατά 20%, για να δείξουν καλή διαγωγή στην κοινωνία, τι κάνανε ?
Έκοψαν ένα τεράστιο 20% στο ποσό που έπαιρναν ως επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής για τα έξοδα γραφείου, αυτό το πέρασαν διαφορετικά προς τα έξω, επικοινωνιακά με τους φίλους τους του ισογείου, τους ΑΛΗΤΕΣ τους δημοσιογράφους, (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!), έκοψαν ένα 5% στην αποζημίωση την μηνιαία τους και ΑΥΞΗΣΑΝ κατά 200% και βάλε τις συνεδριάσεις των επιτροπών !!!!!

Και ερχόμαστε στην απάντηση το πως μπορεί να γίνεις πλούσιος… σήμερα ! (εάν εκλεγείς ως Βουλευτής!)

Ενώ υπήρχαν 7 έως 10 επιτροπές την εβδομάδα, αμέσως μετά Π.Κ. έγιναν 30 με 40 .
Όταν σε κάθε διαρκή επιτροπή υπάρχουν 50 μέλη και πληρώνονται σήμερα πλέον μετά Π.Κ. 260 Ευρώ από 300 που είχε στα πουλάκια μας ο κ. Σιούφας και σε κάθε Διαρκεί ή Ειδική Επιτροπή από 30 έως 15 μέλη, θα δείτε, πως αντί να μειώνονται τα έξοδα των αμοιβών των επιτροπών, αυτές αντιθέτως αυξάνονται !!!!

Από τις κάθε αυτές επιτροπές τα μέλη δεν μπορούν να είναι πάντα διαφορετικά, γιατί θα έπρεπε να είναι 3000 βουλευτές. Έτσι οι 250 περίπου αν αφήσουμε τα μέλη της κυβέρνησης ,μοιράζονται τις επιτροπές ! Ο κάθε βουλευτής λοιπόν είναι σε 4 – 6 επιτροπές (άρα το λιγότερο 4 * 260 = 1040 και το καλύτερο 6 * 260 = 1560 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, οπότε 1250 περίπου την ημέρα επί 4 ημέρες την εβδομάδα επί 4 εβδομάδες τον μήνα συν την βουλευτική τους αποζημίωση πόσο μας κάνει ?), ανάλογα, αν είναι νέος και υποσχόμενος, αν είναι τις οικογένειας, αν είναι του συστήματος ή αν τον πάνε τα κανάλια ή αν πραγματικά είναι γνώστης, αν είναι μικρή ή μεγάλη Κοινοβουλευτική Ομάδα ή εάν έχεις φίλο τον γραμματέα του κόμματος που ορίζει τα μέλη των Επιτροπών σύμφωνα με τον κανονισμό ή φίλο τον Δντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που σε βάζει ως αντικαταστάτη και ας μην είσαι μέλος έτσι ώστε να τηρείται η κοινοβουλευτική ισορροπία !

Για την Παρασκευή ! την Παρασκευή λοιπόν το μεσημέρι ήταν γραμμένες 9 επιτροπές και προγραμματισμένες να γίνουν την Τρίτη 31 Μαΐου γιατί κάθε μήνα δικαιούνται να συνεδριάσουν και να πληρωθούν εννοείται, γιατί μετά τον αριθμό 2 για κάθε μήνα της κάθε επιτροπής, μπορούν να κάνουν όσες θέλουν αλλά δεν θα πληρώνονται ή αν δεν προλάβουν να γίνουν 2 και γίνουν 1 ή καμία δυστυχώς, δεν θα πάρουν τίποτα!!!!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…. Ουπς … Το βράδυ της ίδιας μέρας διαπιστώνει κανείς ότι τα πράγματα άλλαξαν λίγο για να μην τους πάρουνε χαμπάρι… και βάζουν 8 επιτροπές την Τρίτη και 2 την Τετάρτη για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του βλάκα του λαού…

Το εξωφρενικό δεν είναι μόνο αυτό…

Πρέπει να προστεθούν και τα εξής !

Υπάρχει άτομο, δηλαδή, υπάλληλος στις Επιτροπές που μοναδικό του καθήκον έχει να προσαρμόζει το χρονοδιάγραμμα του ωρολογίου προγραμματισμού των επιτροπών και να το διαμορφώνει έτσι ώστε να μπορούν ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ…. ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ… ουπς … να πληρώνονται …

Ο κανονισμός αναφέρει πως για να πληρωθούν πρέπει να υπάρχει 1 ώρα διαφορά στην αρχή ή στην λήξη τους η μία επιτροπή από την άλλη για να παίρνουν εκτός την Βουλευτική τους αποζημίωση τα ζουζούνια μας και την προσφορά τους (μη χέσω!!!) στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές. Στη πιθανή ερώτησή σας αν το γνωρίζει αυτό Πρόεδρος της Βουλής σας λέω πως ναι το γνωρίζει και το εγκρίνει.
Γιατί αν δεν το ενέκρινε τώρα που πέρασε αλλαγή του κανονισμού, Κοινοβουλευτικού μέρους, θα μπορούσε να περάσει απλή διάταξη που θα απαγόρευε να πληρώνονται και τότε ας έκαναν όσες συνεδριάσεις ήθελαν.

Να δούμε τότε, πόσες συνεδριάσεις θα έβαζαν ?

Υποθέτω, ελάχιστες… ή μάλλον μετά βεβαιότητας ελάχιστες !

Να αναφέρω πως η υπάλληλος, μετά από εντολές που παίρνει, αλλάζει τον πραγματικό χρόνο έναρξης ή λήξης της κάθε επιτροπής ώστε να προστατεύσει τα οφίκια των εθνοπροδοτών του κράτους.
Ακόμη έχω την πληροφορία και ζητώ να με διαψεύσουν, πως εκτός των υπαλλήλων της Βουλής (11οι στην κατηγορία κατάταξης των καλυτέρων αμειβομένων Δ.Υ., έστω αυτοί δουλεύουν και άλλο ωράριο και όχι 8 – 4) και οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ παίρνουν το επίδομα ανοίγματος θέρους και ανοίγματος Ολομελείας κάθε Ιούλιο και Οκτώβριο !!!! Αν είναι διαφορετικά ας βγει με χαρτιά και να το διαψεύσει, ο Πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου που στεγάζεται στη Βουλή και όχι ο Πρόεδρος της Βουλής !!! Αν έχει το σθένος !!! και θα τα ξαναπούμε αν θα είναι έτσι !!!

Θα επανέλθω σύντομα !!! με πιο σκληρή γλώσσα !!!!

Για τους 300 ρε γαμώτο …

Οι Έλληνες πολίτες σήμερα ζητούν και απαιτούν πολιτικούς ταγούς και ανίκανους ουραγούς.

STRANGER

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top