Select Menu


Αυτό που συνέβη, το βράδυ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανάλγητη οικονομική πολιτική που επιβάλουν στους Ελληνες οι Τροικανοί και εγχώριοι ηγήτορές «μας» είναι ανήκουστο και ασφαλώς απαράδεκτο, από πάσης απόψεως.

Τι συνέβη; Απλά, απλούστατα, οι Κυβερνώντες τον δύσμοιρο αυτό λαό και το δεκανίκι τους, ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, αποφάσισαν την διακοπή του ηλεκτρικού φωτός στο Σύνταγμα!..

Ο λόγος; «Επαρκής» - κατ’ αυτούς που το δηλώνουν – ότι… υπέστη βλάβη το δίκτυον! Αλλά ποιος κοροϊδεύει ποιόν;

Εδώ, αγαπητοί μας, πρόκειται για ένα (ακόμη!..) σημείο των «καλών» καιρών που ζούμε σήμερα. Ότι, δηλαδή όποιος αποφασίσει να αντιδράσει στα ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΑ, σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίζεται με το απλό μέσον της απαξιώσεως, ως συμμετέχοντος σε μια διαμαρτυρία που… ούτε καν φωτισμό και δημόσια προβολή δεν είχε.

Σε δεύτερη, θα μεσολαβούν οι μεθοδεύσεις καταστολής και …γραφικότητας – γελοιοποιήσεως των συμμετασχόντων.

Σε τρίτη (φάση) θα καταφθάνει η καταστολή. Όχι, πλέον, με τα μέσα που μέχρι τώρα γνωρίσαμε, αλλά με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.

Ητοι, με τον «ωραίο» τρόπο της σύγχρονης υπερτεχνολογίας θα καθιστούν, αυτοί που προΐστανται της ζωής μας, …ψυχοπαθείς όσους διαδηλώνουν, με κύριο χαρακτηριστικό τάσεις αυτοκτονίας και σχιζοφρένειας.

Επ’ αυτού ψάξτε, ερευνήστε τι προβλέπει για κάθε αντιδρώντα στην βούληση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ακτίνες και μικροκύματα, δηλαδή, που έχουν την δυνατότητα να προσβάλλουν καίρια το νευρικό μας σύστημα. Θέλετε διευκρινήσεις; Ε… όχι, διαβάστε και λίγο  τι έχει «επιτύχει» η υπερσύγχρονη τεχνολογία!..

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top