Select Menu


Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

 Για το πώς καταντήσαμε σ’ αυτό το χάλι σεόλους είναι γνωστό, πως το κόμμα που συμπαθούμε και ψηφίζουμε δε φταίει, αλλά το άλλο που διαδεχτήκαμε.

Τα ίδια λέει και το άλλο κόμμα πως δε φταίνε αυτοί αλλά οι άλλοι, οι άλλοι λένε πως δε φταίνε αυτοί αλλά εκείνοι και στη μέση βρίσκομαι εγώ και συ που δεν κλέψαμε ούτε φταίξαμε σε τίποτα άλλο παρά στο ότι τους εμπιστευτήκαμε και τους ψηφίσαμε.

Μας εξαπατήσανε αγαπητέ μου και αγαπητή μου με τις ψεύτικες υποσχέσεις που μας δώσανε και μετά μας στέλνανε το λογαριασμό πάντα να τον πληρώσουμε εμείς.

 Βλέποντας τους χιλιάδες εξαπατημένους και αγανακτισμένους πολίτες χωρίς να τους έχει κάποιος παροτρύνει να κατακλύζουν τις πλατείες μου πέρασε μια ιδέα.

 Μήπως ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε την αλλαγή του αισχρού αυτού Συντάγματος με την κατάργηση των αντιλαϊκών διατάξεων και νόμων που είναι κομμένοι και ραμμένοι ώστε η διαφθορά να συνεχίζεται;

Να αντικατασταθούν με ηθικούς νόμους, κανόνες και αρχές που να μη επιτρέπουν ξανά η διαφθορά να γίνει κυρίαρχη της ζωής μας.

 Να μη φύγει κανείς από τις επάλξεις της δημοκρατίας που είναι έξω από τη Βουλή και να απαιτήσουμε εδώ και τώρα, αν δεν υποσχεθούν πως θα φέρουν σε δημοψήφισμα νέο Σύνταγμα που ο Λαός να έχει το δικαίωμα να το ψηφίσει κατά άρθρο να μη το κουνήσουμε ρούπι.

 Προσοχή και αυτοσυγκράτηση γιατί ο Πάγκαλος θέλει αίμα.
 Να μη του κάνουμε το χατίρι.

 Συνταγματολόγος δεν είμαι, αλλά πιστεύω με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να γλυτώσουμε από τη γάγγραινα της σημερινής πολιτικής και από το καπέλωμα των διαφόρων ειδικών που για δεκαετίες φάγανε το καταπέτασμα ως σύμβουλοι του καθεστώτος και έρχονται σήμερα ως σωτήρες του υπολείμματος της Πατρίδας μας.

 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μέχρι να δικαιωθούμε ως πολίτες με νέο Σύνταγμα ΑΡΧΩΝ.

* ο Θεόφιλος Αιγινήτης είναι Ζωγράφος – Συγγραφέας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top