Select Menu


"Προεκλογικά είχα δηλώσει ανοιχτός σε συνεργασία, ακόμη και αν έχω αυτοδυναμία. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αρκεί να μη μας βγάζουν εκτός στόχων για μείωση των ελλειμμάτων» είπε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, δίνοντας τροφή σε σενάρια περί συγκυβέρνησης με ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη, πιθανόν και με Φ.Κουβέλη.  

Και συμπλήρωσε σχετικά: "Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις, θα πάρουμε όλες τις αναγκαίες αποφάσεις με ένα μόνο στόχο: να σώσουμε την πατρίδα μας και να την αλλάξουμε οριστικά",

Eίπε επίσης ότι «Πρέπει να κοπούν τα σενάρια για έξοδο της χώρας μας από το ευρώ (σ.σ.: Τα οποία αναπαράγουν καθημερινά τα στελέχη του κόμματός του όπως η επιτροπος Μ.Δαμανάκη, δίνοντας τροφή για κακόβουλες εικασίες περί συμμετοχής σε στοιχήματα κρατικών στελεχών). Να μειώσουμε τα ελλείμματα, καθώς και το διογκωμένο-πελατειακό κράτος. Να πάμε σε αποκρατικοποιήσεις, να αξιοποιήσουμε την κακοποιημένη δημόσια περιουσία», είπε.

"Εξήγησα στους πολιτικούς αρχηγούς ότι πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε αυτό το σαφές μήνυμα. Απαιτείται η πολιτική βούληση για να υπερβούμε τα κομματικά στεγανά. Δήλωσα και δηλώνω ανοιχτός στις προτάσεις. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση σε συνεργασία με τον ελληνικό λαό», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο ίδiο μήκος κύματο κινήθηκε μέσα στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Γ.Καρατζαφέρης που μίλησε για οικουμενική. "Ελάτε να τα βρούμε τώρα είπε, γιατί το μόνο που θα κερδίσοουμε είναι τα κάνουμε εκλογές και να επιστρέψουμε πάλι σ'ένα μήνα σε αυτό το δωμάτιο".

Για την Ν.Μπακογιάννη, μια συμμετοχή στην κυβέρνηση τώρα, είναι η μοναδική διέξοδος στην πολιτική ανυπαρξία που βυθίζεται καθημερινά όλο και περισσότερο...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top