Select Menu


Γράφει ο *Αμφικτύων

Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, που έριξε τη χώρα στη χρεωκοπία-προς χάριν του ατομικού και πολιτικού του κέρδους- επιμένει να οδηγεί την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση και το λαό σε απόγνωση. Και όλα αυτά σε μια λίαν επικίνδυνη εποχή που η διεθνής εξουσία έχει αποβάλλει και το τελευταίο φύλλο συκής, θέτοντας σε ενέργεια τα πιο αδυσώπητα σχέδια για να περάσει την «παγκόσμια δικτατορία». Κατέστρεψε την πραγματική Οικονομία, η οποία στηρίζει τη ζωή και δίνει εργασία στον κόσμο. Εξανέμισε τεράστια κεφάλαια χρηματιστηρίων και τραπεζών. Ανέτρεψε το διεθνές δίκαιο, μεταβάλλοντας τον κόσμο σε πραγματική ζούγκλα, όπου ισχύει το δίκαιον του ισχυροτέρου. Ποδοπατεί τη Δημοκρατία, τις αξίες, αλλάζει την οικονομική πραγματικότητα και το μοντέλο ζωής, που ίσχυε ως τώρα. 

Το χειρότερο έχει ενσπείρει πνεύμα φοβίας, ανασφάλειας, τρομοκρατίας, ανεργίας, καχυποψίας και εμφυλίων και θρησκευτικών συγκρούσεων και στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, με αποτέλεσμα τα άτομα να μην ενεργούν πλέον σαν πολίτες, αλλά σαν αγέλη για να σωθούν ατομικά. Κύματα μεταναστών μετακινούνται από χώρα σε χώρα προς διαρπαγή του πλούτου των γηγενών και όλοι αναμένουν σαν τα πουλερικά την σφαγή τους από τον διεθνή «ορνιθοτρόφο», που τα προειδοποιεί ότι τελειώνει το χρήμα και σε λίγο θα στερηθούν την τροφή, τη σύνταξη, το φάρμακο κλπ. Κατωτέρω εκτίθενται ορισμένες απόψεις και προτάσεις δια τα καθ' ημάς:

1/ Το ΔΝΤ, δεν ήρθε ξαφνικά.Το έφερε η άθλια οικονομική πολιτική και το προετοίμασε η άθλια πολιτισμική παρακμή. Σήμερα δεν υπάρχει πολιτικός λόγος, αντίλογος και εναλλακτικά σχέδια για την έξοδο από την κρίση. Το σχέδιο του ΔΝΤ και της Τρόικα μας οδηγεί στην καταστροφή. Ο λαός ανησυχεί διότι βλέπει ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν και οι θυσίες του πάνε χαμένες. Η Κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια: -Θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους ή όχι;

-Θα μεταπέσουμε στη δραχμή ή όχι;

Οι εκδοχές αυτές είναι κακές και ολέθριες, αλλά και αυτή που βιώνουμε είναι καταστρεπτική και αδιέξοδη.

2/ Οι κυβερνώντες, όλα τα κόμματα και ο συνδικαλισμός είναι εντελώς ανίκανοι να συλλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης και να λάβουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη καταστροφή. Αλλά και τα μέτρα που παίρνουν, ή προτείνουν δεν είναι τα ενδεδειγμένα. Ιδιαίτερα τα κόμματα της Αριστεράς και ο Συνδικαλισμός βρίσκονται στον δικό τους χιμαιρικό κόσμο και δεν διατυπώνουν λύσεις συμβατές με την διεθνή πραγματικότητα.

3/ Κυβερνώντες και βουλευτές αναλίσκονται σε πολυδάπανα και άχρηστα ταξίδια σε χώρες μακρινές και εξωτικές, χωρίς να λογαριάζουν έξοδα όταν μάλιστα παίνονται οι συνταξιούχοι και άνεργοι. Επίσης το σπάταλο κράτος συνεχίζει τις άσκοπες δαπάνες ( υπέρογκες αμοιβές βουλευτών, χορηγία κομμάτων, κραιπάλη γραφειοκρατίας-σύμβουλοι, νατοϊκές δαπάνες, ευρωδαπάνες κ.α), με αρνητικές επιπτώσεις στον χειμαζόμενο ιδιωτικό τομέα, ο οποίος ψυχορραγεί.

4/ Το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας-και ιδιαίτερα της γης και των στρατηγικών ΔΕΚΟ(ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) ο λαός την βλέπει σαν αρπαγή της Ελληνικής γης. Τούτο εν συνδυασμώ και με την διάλυση της Μεσαίας Τάξεως και «σοβιετοποίηση» της ιδιοκτησίας εγείρει σοβαρές ανησυχίες στους Έλληνες.

5/ Ορισμένοι περίεργοι, κρυπτοφασιστικοί νόμοι(περί Εχθροπάθειας, υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων) του πολυπράγμονος κ. Καστανίδη μας εμβάλλει σε σοβαρές ανησυχίες. Ο νόμος περί Εχθροπάθειας είναι αντίγραφο του παλαιού αντικομμουνιστικού νόμου 509, ενώ ο δεύτερος μας παραπέμπει στο Μαυροβούνιο του Θάτσι, όπου έγινε καννιβαλισμός ανθρώπων πριν ακόμη πεθάνουν, αλλά και στο Ισραήλ όπου ανθεί ένα σύγχρονο εμπόριο οργάνων. 6/ Τα συνεχή, καταιγιστικά ΜΕΤΡΑ Παπακωνσταντίνου και η συστηματική διατήρηση κλίματος αστάθειας και αβεβαιότητος στην οικονομία, επιτείνει την κρίση και εμποδίζει την ανάπτυξη, όταν μάλιστα τα γραφειοκρατικά αντικίνητρα παραμένουν και ο ΦΠΑ είναι εκ των υψηλότερων στην Ε.Ε και στα Βαλκάνια.

7/ Η υποβάθμιση της Ελληνική Οικονομίας και των Τραπεζών δείχνει το μέγεθος της «συνωμοσίας» και ανανδρίας, των «οίκων ανοχής» της διεθνούς κλεπτοκρατίας. Χτυπούν ένα λαό, που είναι πτωχευμένος υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Τώρα δικαιώνεται ο λόρδος Λοντόντερι ο οποίος-διαρκούντος του Αγώνος- είπε: «Η Ελλάς πρέπει να καταστεί όσο γίνεται λιγότερο επικίνδυνη, ο δε λαός της να γίνει μικρόψυχος, όπως τα έθνη του Ινδοστάν». Μήπως είναι μέρος του ψυχολογικούσχεδίου να μας σπάσουν παντελώς το ηθικό και να μας απαξιώσουν διεθνώς ;

8/ Η Κυβέρνηση μοιάζει με διαλυμένη ορχήστρα που άλλοι κοιμούνται, άλλοι γρονθοκοπούνται και άλλοι φαλτσάρουν. Το κυβερνητικό κενόν εξουσίας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα εθνικά μας θέματα, όταν μάλιστα ΥΠΕΞ είναι ο κ. Δρούτσας.

9/ Ελπιδοφόρο μήνυμα η οργάνωση Κοινοβουλίου του Ελληνισμού της Διασποράς, αν δεν ήτο Πρωταπριλιάτικο ψέμα. Όσο τη χώρα μας θα τελεί υπό κατοχήν και κυβερνάται από το ΔΝΤ, την Τρόικα, κάθε Αναγεννητική κίνηση θα προέλθει από τον ελεύθερο Ελληνισμό της Διασποράς. 10/ Τέλος, το παρόν χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να φέρει την Αναγέννηση. Για να βγει ενωμένη η χώρα από την κρίση χρειάζεται:

-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ(εκ των αρίστων του Ελληνισμού) -ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ(Σήμερα χρειαζόμαστε μια Επιτροπή Σοφών, εκ των αρίστων του Ελληνισμού, να συμφωνήσουν περί του πρακτέου, ομού μετά του Ελληνικού λαού)

- ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

- ΕΚΛΟΓΕΣ

- ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΝΤΩΝ

ΤΕΛΟΣ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top