Select Menu

Κάποτε ήταν ένας ενημερωτικός, ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός με σεβασμό στο περιβάλλον, οικολογική ευαισθησία , εξορμίσεις δεντροφύτευσης (φύτεψε κι εσύ έναν εργαζόμενο, μπορείς),
χάριζε στους πολίτες της χώρας του λάμπες χαμηλής κατανάλωσης εξοικονόμησης ενέργειας και άλλαζε τα φώτα στους εργαζόμενούς του.

Μια φορά κι έναν καιρό παρουσίασε το παραμύθι της κρίσης σε όσους εργαζόμενους απόμειναν υποσχόμενος ότι αν δεχτούν μείωση μισθών 10% θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας. Πράγμα το οποίο και δέχτηκαν. Αυτό το παραμύθι είχε λυπημένο τέλος γιατί απολύθηκαν 15 εργαζόμενοι μερικούς μήνες μετά τη μείωση μισθών.
Τώρα λοιπόν που οι τεχνικοί τηλεόρασης απεργούν σε όλα τα κανάλια γιατί δε δέχονται τη μείωση μισθών καλούνται οι εργαζόμενοι σε αυτόν το σταθμό να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν. Γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες μειώσεις μισθών και άλλες απολύσεις εφόσον κάποιοι θα πρέπει να συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους μια και προέρχονται από μεταγραφή της κρατικής τηλεόρασης.

Αν και τώρα οι εργαζόμενοι τεχνικοί επιλέξουν τον λάθος δρόμο θα βρεθούν μόνοι.

Προς τους εργαζόμενους τεχνικούς
του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top