Select Menu


Ο επιστήμονας David Sereda (της ιστοσελίδας coast to coast am) παρουσίασε αποδείξεις πως το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα νέο πεδίο κοσμικής ενέργειας που καθορίζεται από μία αλυσίδα γεγονότων συμπεριλαμβανομένης της δόνησης της Γης, της μεγαλύτερης καταιγίδας που έχει καταγραφεί ποτέ στον Κρόνο και της πρώιμης ανατολής του ηλίου στη Γροιλανδία (που σχετίζονται με ταλάντωση της Γης και την κίνηση στους μαγνητικούς πόλους). Η αλληλουχία των συμβάντων άρχισε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010, μία ημέρα μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο - 2 χρόνια πριν την ημέρα από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 οι αισθητήρες σεισμών σε όλο τον κόσμο απενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα με πλήρη ισχύ σήματος. Σύμφωνα με τον Sereda, δεν επρόκειτο για σεισμό αλλά για δόνηση ολόκληρου του πλανήτη.

Στις 23 Δεκεμβρίου η NASA αναφέρει πως στον Κρόνο ξέσπασε η μεγαλύτερη καταιγίδα που έχει καταγραφεί ποτέ και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Ο ήλιος ανατέλλει κατά κανόνα στην δυτικότερη πόλη της Γροιλανδίας, Ιλουλισάτ, στις 13 Ιανουαρίου που λήγει ενάμιση μήνα σκοταδιού του χειμώνα. Για 1η φορά στην ιστορία το φως παρεισέφρησε πάνω από τον ορίζοντα νωρίς, στις 11 Ιανουαρίου 2011 (11/01/11) στις 13:00. Τα μέσα ενημέρωσης απέδωσαν την αιτία της πρόωρης ανατολής στο λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας. Σύμφωνα με το Sereda, η δικαιολογία αυτή είναι γελοία. Ακόμα και το περιοδικό time ανέφερε πως αυτό δεν ισχύει. Πολλά μίλια πάγου πρέπει να λιώσουν για να ορθοποδήσει αυτή η θεωρία.

Υπήρξε επίσης μία αναφορά από πυξίδα ανάγνωσης στο Ιλουλισατ με διαφορά 3-4 βαθμών στις 11/01/11/ αλλά επανήλθε στο φυσιολογικό 3 ημέρες αργότερα. Η πυξίδα μετρά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και όχι τη φυσική γη. Ωστόσο οι αναγνώσεις της πυξίδας δείχνουν πως η Γη ταλαντεύθηκε το λιγότερο ένα βαθμό για να συμβεί η ανατολή του ηλίου 2 ημέρες νωρίτερα όπως τονίζει ο Sereda.
Ο Αϊνστάιν είπε πως το πεδίο διέπει την ύλη. Οι τομείς της ενέργειας υπαγορεύουν τη συμπεριφορά της στα πάντα - από τα υποατομικά σωματίδια μέχρι και σε μαζικούς πλανήτες. Όταν παρατηρείται μία ξαφνική αλλαγή σε ένα ενεργειακό σύστημα τότε θα προκληθούν αλλαγές στο οικοσύστημα. Με τη γιγαντιαία θύελλα και τις αλλαγές που γίνονται στη Γη δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάτι σημαντικό έχει συμβεί στα πεδία. Ο Sereda ανέφερε «όταν πηγαίνεις σε αυτά τα νέα πεδία ενέργειας οι αλλαγές είναι απότομες, λαμβάνουμε τις ξαφνικές δονήσεις και εκεί που ήταν όλοι το χάνουν»

Άλλες ενδείξεις πως το ηλιακό σύστημα είναι υπό αλλαγές είναι το λιώσιμο των πόλων του Άρη, οι μαζικές καταιγίδες στο Δία και οι αυξανόμενες θερμοκρασίες σε πολλούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν πως το σύστημα έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο ενέργειας.
Ο Sereda επεσήμανε πως το ανθρώπινο σώμα διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μπορεί να επηρεαστεί από τη δραστηριότητα στον ήλιο καθώς και από ενέργειες που προέρχονται από το γαλαξιακό κέντρο καθώς η Γη κινείται μέσα από αυτό. Αν τα πεδία της ενέργειας περιέχουν αρμονικές πληροφορίες, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αποδειχθεί επιστημονικά η έναρξη της αλλαγής συνείδησης στον πλανήτη και θα συνεχίσει να γίνεται μέσα στο 2012.

Μία από τις θεωρίες του 2012 είναι ότι πρόκειται να λάβουμε αυτή την νέα ενέργεια η οποία θα προκαλέσει μετατόπιση στη συνείδηση και θα επηρεάσει τους πάντες στον πλανήτη αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Ο Bruce Lipton έχει πει πως η συνείδηση λέει στην ενέργεια να δώσει εντολή στο DNA για το τι θα πράξει. Τα γονίδια σας δεν είναι το σχέδιο σας. Η συνείδηση είναι το προσχέδιο σας. Ως εκ τούτου είναι πιθανό ότι παράλληλα με την μετατόπιση της συνείδησης, το DNA μας θα αναβαθμιστεί.

Μία παγκόσμια εξάπλωση συνείδησης συμβαίνει τώρα και θα συνεχιστεί μέχρι και το 2012, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από την επιστήμη και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σήμερα σε όλο τον κόσμο.
Μεταξύ άλλων, ο David Wilcock, έχει δώσει διαλέξεις για αρκετά χρόνια τώρα για την ενέργεια που έρχεται από το γαλαξιακό κέντρο που θα ενεργοποιήσουν ανώτερη συνειδητότητα και μία αναβάθμιση στο DNA. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα παρακολουθώντας την ταινία που ο ίδιος έφτιαξε με τον τίτλο «2012 Event Horizon»


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top