Select Menu

Καμιά φορά πρέπει ν’ ακολουθείς το ένστικτο σου και να μην το παραβλέπεις!
Ε…εγώ δεν το έκανα!  Φαγώθηκα να πάω έξω να φάω ένα μεζέ να πιώ και ένα κρασί…έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω!

Δευτέρα είναι  σκέφτομαι… πόσο κόσμο να χει???
Ε ναι ! Λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο, το παραδέχομαι!
Και εκεί που τα πίνω τα κρασάκια μου χαλαρή και ξέγνοιαστη-για καμιά ωρίτσα , μη  φανταστείς παραπάνω- και εκεί που επιτέλους δεν ακούω άλλες χαζοκουβέντες ειδημόνων και  καρεκλοκενταύρων…να σου και κάνει την εμφάνιση της μια ωραιότατη παρεούλα….συνεδριακή!
Δυστυχώς και να ήθελα να κάνω τη διακριτική και να μην ακούσω τη κουβέντα τους στο διπλανό τραπεζάκι ..δεν μπόρεσα να το αποφύγω!
Πρέπει τα decibel τους να ξεπερνούσαν τα 100!
Βρε τι εστίαζα στο πιατάκι μου…βρε τι έπινα τα κρασάκια μου…τίποτα!
Οι πληροφορίες εκεί…βάλθηκαν να αποτυπωθούν!
Τρόικα , μνημόνιο, πτώχευση και χωριάτικη έγιναν ένα!
Αγορεύσεις και λύσεις στη χρεοκοπία μπερδεύτηκαν με τα κρασιά και έγιναν…πετρέλαιο!
Έλεος δηλαδή! Τουλάχιστον η τηλεόραση έχει το μαγικό κουμπάκι του mute να πατήσεις  ,όταν σκουρύνουν τα πράγματα και νοιώθεις σκοτοδίνη με τόση μαυρίλα… όμως σ’αυτους τους κυρίους  που μετέφεραν το συνέδριο τους στο ωραιότατο ταβερνάκι που πάμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί, που λύσεις  όπως εκείνοι βέβαια υποστηρίζουν, δεν μπορούμε να βρούμε και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται….τί κάνεις?
Πες μου ! τι κάνεις ? όταν ειδικά συνειδητοποιείς ότι όλες οι μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν  ,παίρνονται μεταξύ χωριάτικης και τζατζικίου!
Και πίστεψε με…αν ψάξεις στην ατζέντα της «τροικανής» μας ζωής ,σίγουρα θα βρεις μια μικρή λαδιά…τώρα από τι «φρούτο» είναι…θα μας πουν εκείνοι…όταν έρθει ο λογαριασμός!
Καλή μας χώνεψη!






Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top