Select Menu


Έρευνα φέρεται να έχει διατάξει ο Ούγγρος Επίτροπος Λ. Άντορ, προκειμένου να διαπιστωθεί που μεταφέρθηκαν κονδύλια της ΕΕ που δόθηκαν πέρυσι στο υπουργείο Εργασίας της Ελλάδας με στόχο να δοθούν για την κάλυψη προγραμμάτων ανέργων, που αξιοποιούν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).

Σύμφωνα με τα ελάχιστα στοιχεία που διέρρευσαν από την Επιτροπή, η εντολή του Επιτρόπου είναι να καταγραφούν συστηματικά που μεταφέρθηκαν τα κεφάλαια που δόθηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, τα κοινοτικά κονδύλια κατευθύνθηκαν στην πληρωμή μισθών των υπαλλήλων του δημοσίου.

Σε ό,τι αφορά τα κεφάλαια του 2011, ο κ. Άντορ έχει δώσει -ρποσωριανά τουλάχιστον- εντολή να κρατηθούν και να μην διατεθούν στην Ελλάδα ωσότου λάβει διαβεβαιώσεις ότι τα ποσά θα καταλήξουν στους νπραγματικούς αποδέκτες και θα εκτελεστεί το έργο για το οποίο παρέχονται.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top