Select Menu


Σε μείζον πρόβλημα αναδεικνύεται για την κυβέρνηση το θέμα της ατιμωρησίας, που επεσήμανε και χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Οι πληροφορίες σύμφωνα με το real.gr, επιμένουν ότι το Δικαστικό Συμβούλιο τείνει στην απόφαση ότι τυχόν αδικήματα πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου είναι παραγεγραμμένα, γεγονός που θα αποτελέσει προηγούμενο - αν δεν υπάρξουν νέα στοιχεία - για τα ομόλογα, τη Siemens και τα άλλα σκάνδαλα που μέσω της Βουλής αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, στον ενάμιση χρόνο της κυβέρνησης Παπανδρέου η ατιμωρησία και η μη φυλάκιση κρατικών λειτουργών ή φοροφυγάδων συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να μεγεθύνεται η κοινωνική οργή που προέρχεται από τις περικοπές εισοδημάτων και τη στενότητα στην οικονομία.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν πως χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν εξέφρασε παρά το λαϊκό αίσθημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου άλλωστε έχει ζητήσει από υπουργούς  να λάβουν άμεσα μέτρα, ώστε να σταματήσει η ατιμωρησία. Τα μέτρα αυτά, όπως π.χ. η ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής, αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011.
Και για όσους δεν κατάλαβαν την είδηση, θα την κάνω ποιο λιανά...

Τα μεγαλολαμόγια θα κάνουν ότι γουστάρουν ''με το έτσι θέλω'' και θα χωρίζουν τις μίζες και τις μπάζες μεταξύ τους την ιδια στιγμή που θα συλλαμβάνετε ο περιπτεράς της γειτονιάς σας επειδή δεν έκοψε απόδειξη στο 9χρονο κοριτσάκι που αγόρασε 2 τσίχλες.

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011 που ονειρέυονται οι κύριοι που μας κυβερνούν....


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top