Select Menu


Για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για τις αλλαγές και σε άλλους οργανισμούς με μεγάλα ελλείμματα, πέραν του ΟΣΕ και του ΟΑΣΑ που έχουν ήδη δρομολογηθεί
προανήγγειλε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ενημερώνοντας την κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, ανακοινώνοντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων στο υπουργικό συμβούλιο

Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι το δεύτερο «πακέτο» επιπλέον συγχωνεύσεων και καταργήσεων οργανισμών και φορέων του δημοσίου θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 καθώς επίσης, στις αρχές του έτους θα είναι έτοιμη η έκθεση για το νέο μισθολόγιο και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών και η ψήφιση του ενιαίου μισθολογίου.

Τέλος, υπενθύμισε ότι αύριο συνεδριάζει το ΔΣ του ΔΝΤ για να εγκρίνει και τυπικά την καταβολή της τρίτης δόσης που ανέρχεται στα 2,5 δις ευρώ, ενώ μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου θα καταβληθεί η τρίτη δόση του δανείου από την ευρωζώνη ύψους 6,5 δις.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top