Select Menu

Δαπανιούνται για μισθοδοσία τριακοσίων βουλευτών (περισσότεροι από άλλα κράτη με πολλαπλάσιο πληθυσμό), οι οποίοι, πέραν από την ψήφιση νόμων -με μικρή συμμετοχή- ΤΙΠΟΤΕ άλλο δεν προσφέρουν.
Παράδειγμα, η πεντάρφανη Αιτωλοακαρνανία.

Υπάρχουν λεφτά. Δαπανιούνται για συμμετοχή βουλευτών σε εξεταστικές επιτροπές, για να βγάζει η μια παράταξη τα άπλυτα της άλλης, χωρίς άλλο σκοπό και αποτέλεσμα. "Κόρακας κοράκου μάτια δεν βγάζει". Υπάρχουν λεφτά. Δαπανιούνται για τους υπεύθυνους της λειτουργίας των ΚΑΠΗ και τις εκδρομές ευκατάστατων ηλικιωμένων. Υπάρχουν λεφτά. Δαπανιούνται για τις αργομισθίες των παρεχόντων... βοήθεια στο σπίτι... Οσοι έχουν ανάγκη, πληρώνουν ξένες βοηθούς.

Υπάρχουν λεφτά. Δαπανιούνται για τη λειτουργία ΑΕΙ και ΤΕΙ, που ιδρύθηκαν στη θέση των Δημοτικών σχολείων, που έκλεισαν από έλλειψη μαθητών!

Υπάρχουν λεφτά. Δαπανιούνται για λειτουργία Κέντρων Υγείας, που ιδρύθηκαν σε όλα τα κουτσοχώρια της Ελλάδας και που το έργο τους περιορίζεται στη συνταγογράφηση φαρμάκων, που πρότειναν ιδιώτες γιατροί και κλινικές.

Υπάρχουν λεφτά. Αφησαν κάτι λίγα στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους. Να τα κόψουν κι αυτά. Τι χρειάζονται τα...γερόντια!»

Κώστας Γ. Σ.

Λόγιος Ερμής

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top