Select Menu

Ένταση τα ξημερώματα από 2 βόμβες μολότοφ που έριξαν οι άγνωστοι δράστες, σε τζαμί που βρίσκεται στο Παλαιό Άβατο.
Όπως πληροφορούμαστε απο το φιλικό ιστολόγιο eglimatikotita ο εμπρησμός έγινε στις 02.50, όταν οι 2 δράστες έριξαν 2 βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να προκληθεί πυρκαγιά στο μουσουλμανικό τέμενος. Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική, που πολύ γρήγορα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά.

Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, εξωτερικά του τεμένους, ενώ οι δράστες ξέφυγαν και αναζητούνται.

Εν τω μεταξύ λίγο αργότερα, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό στο μπροστινό μέρος αυτοκινήτο και έβαλαν φωτιά. Αποτέλεσμα ήταν η φωτιά, που σβήστηκε λίγη ώρα αργότερα από την πυροσβεστική, να προκαλέσει υλικες ζημιές στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα με την ανάγνωνση των παραπάνω ''συμβάντων'' περνούσαν απο το μυαλό μου 2 άρθρα που έχω αναρτήσει σε αυτό το ιστολόγιο και που θα πρέπει κάθε ένας απο εμάς να τα διαβάσει και να καταλάβει ότι αργά η γρήγορα θα βρεθούμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Στο πρώτο άρθρο γίνεται αναφορά στις αποκαλύψεις Τούρκου στρατηγού, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής της Διευθύνσεως Ειδικού Πολέμου, ότι ο τουρκικός στρατός προέβη συστηματικά στην Κύπρο σε προβοκατόρικες ενέργειες, μεταξύ των οποίων και ο εμπρησμός τεμένων.

Στο δέυτερο άρθρο  έρχεται και η ''επίσημη επιβεβαίωση''  απο τις αποκαλύψεις του WikiLeaks
όπου σε σχετικό τηλεγράφημα  προς διάφορους αποδέκτες στις 27 Ιανουαρίου 2010 η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιβεβαιώνει τα σχέδια των κεμαλικών νε προκαλέσουν προβοκάτσια στα σύνορα με την Ελλάδα και να επιτεθούν με σκοπό την κατοχή του Βορείου Έβρου. Οι στρατιωτικοί είχαν σχεδιάσει αυτή την επιχείρηση που προέβλεπε βομβιστικές επιθέσεις σε τζαμιά ώστε να προκληθεί ένταση που θα εξελισσόταν σε κρίση με την Ελλάδα κι έτσι να δικαιολογούσαν την ανάγκη επέμβασης του Στρατού. Στην συνέχεια αναφέρεται στις πιθανότητες επιτυχίας της επίθεσης κατά της Ελλάδας.

Ο κίνδυνος απώλειας εθνικής κυριαρχίας μετουσιώνεται σε γεγονός και κανείς δεν το βλέπει...

Ίσως όταν και άμα έρθει το χαρτί επιστράτευσης στο σπίτι μας, κάτι να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε...


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top