Select Menu

Όλοι εκτός Ελλάδας  γνωρίζουν ή έχουν αντιληφθεί το τραγικό παίγνιο που οδήγησε την χώρα στην κατάλυση της εθνικής της κυριαρχίας και τους Έλληνες πολίτες να δέχονται τα σαδιστικά πλήγματα ξένων οικονομικών
και όχι μόνο - κατακτητών σε συνεργασία με τους σύγχρονους Κουίσλινγκ με την επιβολή του ΔΝΤ και της τρόϊκας: Τώρα είναι η σειρά της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph να συμβάλει με την εγκυρότητά της στην αποκάλυψη της κομπίνας:

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, «το ελληνικό πακέτο επιτρέπει στις τράπεζες και τα επενδυτικά κεφάλαια να μεταφέρουν περίπου 150 δισ. παθητικού τους στις κυβερνήσεις της Ε.Ε. ή την ΕΚΤ ή το ΔΝΤ» και συμπληρώνει ότι «οι Έλληνες πολίτες υπόκεινται στην πλήρη τιμωρία της λιτότητας υπό ψευδείς προφάσεις, χωρίς να τους προσφέρεται η θεραπεία της απαλλαγής χρέους».

Την ίδια ώρα η Ιρλανδία αποκαλύφθηκε ότι έχει ίσο η μεγαλύτερο έλλειμμα με αυτό της Ελλάδας (της οποίας έτσι ή αλλιώς είναι "τραβηγμένο από τα μαλλιά" για να δικαιολογήσουν την ξένη κατοχή που επέβαλαν στη χώρα) και το spread της σήμερα ξεπέρασε τις 500 μονάδες, όσες είχε η Ελλάδα πριν τις πρόσφατες εκλογικές "απειλές" του Γ.Παπανδρέου, αλλά εκεί κανείς δεν μιλάει για ΔΝΤ, τρόϊκα ή απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

«Δεν έχει νόημα η περαιτέρω ώθηση της Ελλάδας σε ένα σπιράλ χρέους με την αύξηση του δημοσίου χρέους της χώρας από το 115% του ΑΕΠ που ήταν στην εισαγωγή του μηχανισμού διάσωσης να φτάσει το 150% στο τέλος αυτής της δοκιμασίας», αναφέρει η Daily Telegraph σε νέο δημοσίευμά της για την ελληνική οικονομία.

Η βρετανική εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα πως στην πραγματικότητα, το ελληνικό πακέτο διάσωσης, είναι μία διάσωση των επενδυτών και προσθέτει ότι η ελληνική αριστερά το έχει αντιληφθεί αυτό και ότι ένας σοσιαλιστής από το «μπλοκ κατά του μνημονίου» είναι πιθανό να κερδίσει την Αθήνα στις επερχόμενες εκλογές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top