Select Menu

Από τη συνέντευξη του γελωτοποιού που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας στη χθεσινή Real News...

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, το σενάριο αυτό εξακολουθεί να κυκλοφορεί στις αγορές. Μήπως τελικά η επαναδιαπραγμάτευση χρέους, υπό όρους, θα μπορούσε να αποτελέσει διέξοδο;

Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Δεν συζητάμε τέτοιο ενδεχόμενο. Η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τα σενάρια αυτά προέρχονται από εκείνους που δεν θέλουν την επιτυχία μας. Είναι οι ίδιοι που επένδυαν στην χρεοκοπία της χώρας. Ο Ελληνικός λαός θα τους διαψεύσει ακόμη μια φορά."

Από συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του γελωτοποιού που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας,την ίδια μέρα στο Βήμα...

«Προτού φτάσουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους πρέπει να τελειώσουμε με το έλλειμμα. Αλλά η δαιμονοποίηση της αναδιάρθρωσης που βλέπω σε ορισμένα γραπτά και σε λόγους πολιτικών είναι παράταιρη. Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται. Μπορεί να το επιδιώξουμε ή να μας προταθεί και να μη μας συμφέρει να το αποτρέψουμε» είπε χαρακτηριστικά στο Βήμα ο κ. Πάγκαλος.

Το συμπέρασμα είναι ότι αν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λεγόμενα του γελωτοποιού που παριστάνει τον πρωθυπουργό,το κόμμα του το ΠΑΣΟΚ επένδυε κι εξακολουθεί να επενδύει στη χρεωκοπία!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top