Select Menu

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ για το καλό του τόπου, όπως διαλαλεί, περικόπτει τις αστείες ούτως ή άλλως συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ανακόπτει με την πολιτική της την ανάπτυξη της χώρας με αποτέλεσμα εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι να μένουν άνεργοι και σε απόγνωση...
...οφείλει όχι μόνον να τηρεί τα προσχήματα αλλά και να δίνει το καλό παράδειγμα. Κάθε μέρα, με κάθε ευκαιρία, τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης πρέπει να δείχνουν ταπεινοφροσύνη και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δράμα που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Μόνο και μόνο τότε μία κυβέρνηση μπορεί να κοιτάξει άνετα τον πολίτη στα μάτια και να τον «απειλήσει» αν χρειάζεται ότι θα οδηγηθεί σε αυτοκαταστροφή… αν στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπερψηφισθούν οι κυβερνητικές επιλογές.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Ελευθέρου Τύπου δείχνει ότι μόνον ταπεινοί και εγκρατείς δεν είναι υπουργοί της κυβέρνησης. Οι υπουργοί του μνημονίου, οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι μόνον τα μέτρα που εκείνοι έλαβαν, τα φοροεισπρακτικά μέτρα εναντίον μικρομεσαίων, φτωχών κι αδυνάτων είναι αυτά που αποδίδουν στη φάση που βρέθηκε η ελληνική οικονομία, αποδεικνύονται λάτρεις της χλιδής. Αποδεικνύονται αθεράπευτα εθισμένοι στα οφέλη της εξουσίας που ο λαός τους οδήγησε. Για ψύλλου πήδημα γίνονται μετακινήσεις με ελικόπτερα super puma και με αεροσκάφη liar jets. Η απόσταση Αθηνών – Βρυξελλών είναι για κάποιους ανάλογη αυτής της κλασικής διαδρομής του τρόλεϊ «Κολιάτσου – Παγκράτι». Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι οι ανάγκες υποχρεώνουν τη συχνή επίσκεψη στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ας γίνει με την κοινή πτήση και σε οικονομικές θέσεις. Οταν μάλιστα τους υπουργούς συνοδεύει κουστωδία ολόκληρη παρατρεχάμενων. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που η περιστολή δαπανών ισχύει για όλους. Κυρίως για τους δημοσίους λειτουργούς που θέσπισαν τα μέτρα.
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top