Select Menu


Παιδιά, συγνώμη, αλλά βάζω το βίντεο ως είναι, γιατί δεν έχω χρόνο να το κατεβάζω και να το κόβω. Ακούστε τι λέει ο Καρατζαφέρης! Ήρθε ο Ερντογάν με προσφάσεις, και αποφάσισαν να μην πετάν Ελληνικά αεροπλάνα πάνω από 20 νησιά (!!!!)..
Την ημέρα των εκλογών θα βγάλουν μειονοτικές σημαίες στη Θράκη (!!!). Δεν έχω προλάβει να το δω ολόκληρο, αλλά τα έχω πάρει, γιατί πουθενά δεν διάβασα κάτι τέτοιο - παρότι προσπαθώ να ενημερώνομαι καθημερινά από διάφορες πηγές!

Επί την ευκαιρία όμως το επιβεβαίωσα από το παρακάτω άρθρο:
http://nationalpride.wordpress.com

Τα 20 Ελληνικά νησιά στα οποία απαγορεύεται να πετάνε εγγύτερα των 6 ν.μ. Ελληνικά αεροπλάνα είναι τα: Σαμοθράκη, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Χάλκη, Αστυπάλαια, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Σύμη, Καστελόριζο.

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; Μούγκα στη Στρούγκα τα ΜΜΕ; Οι άλλοι κομματικοί αρχηγοί τι κάνουν; (δεν γνωρίζω αν έχουν υπάρξει ενστάσεις από άλλους). Όποιος γνωρίζει ας παραθέσει περισσότερες πληροφορίες.






Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top