Select MenuΤο ΔΝΤ και η CIA , ξαναβάζουν μπροστά τις τρομοκρατικές μηχανές ενόψει 300.000 νέων ανέργων τον Δεκέμβρη και αρχίζουν τις προετοιμασίες ώστε ο κόσμος να μείνει στον καναπέ ... να βλέπει σπασμένες βιτρίνες και να πιστεύει ότι οι κουκουλοφόροι πράκτορες είναι ... οργισμένοι συμπολίτες του.

Η επαναστατική γυμναστική των υπαλλήλων του Soros , που εκτελούν εντολές μέσω του Indymedia, θα ξεκινήσει πάλι ενάντια στους λίγους εθνικιστές που στηρίζουν τους πολίτες του Αγίου Παντελεήμονα στο να τραβήξουν την προσοχή του κράτους.

Οι "αριστεροί" πράκτορες της CIA ... δεν βλέπουν ΠΟΤΕ τον φασισμό στο ΔΝΤ, στο ΠΑΣΟΚ, στους κερδοσκόπους, στην Λέσχη Bilderberg , στην Αμερικανική Πρεσβεία που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης, στην ωμή παρέμβαση των Αμερικανών σε κάθε πτυχή της πολιτικής ζωής.

Βλέπουν φασισμό σε 5-10 εθνικιστές χαμηλής μόρφωσης οι οποίοι με τη σειρά τους βλέπουν το μέλλον τους μαύρο , τις συνθήκες διαβίωσης στη γειτονιά τους να τείνουν αυτές του Τρίτου κόσμου και δεν αντέχουν να συγκρίνουν την ιδανική εικόνα της χώρας που έχουν στο μυαλό τους με την φρικτή πραγματικότητα.

Δείτε στην αφίσα που μιλάνε για μαχαίρια ... άνθρωποι από τα Βόρεια Προάστια που έκαψαν κι έκλεισαν πάνω από χίλια σπίτια ... λόγω ... "οργής".


Δείτε που μιλάνε για κράτος αλλά όχι γαι το ΔΝΤ που μας κυβερνάει. Μιλάνε για τα ΜΜΕ που είναι υπάλληλοι του ΔΝΤ και μιλάνε για τους μπάτσους που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν τις εντολές άλλων.

Αλλά η λέξη ΔΝΤ δεν υπάρχει στην αφίσα. Ούτε αυτοί που επιδίωξαν την χρεοκοπία της χώρας. Τα λαμόγια ... πρέπει να μένουν στο σκοτάδι, άγνωστα και χωρίς όνομα. Για να μπορεί ο κάθε Soros να κυκλοφορεί στην Αθήνα πεζός, χωρίς φρουρά την ίδια στιγμή που έχει δώσει εντολή να πέσει το χρηματιστήριο και να προκληθούν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνεργοι για κερδοσκοπικούς λόγους .

Όταν το ρούβλι προσπάθησε να πάρει τη θέση του δολαρίου στην Ελλάδα...χιλιάδες Έλληνες πλήρωσαν με αίμα τις φιλοδοξίες των πρακτόρων που παρίσταναν τους "αντιστασιακούς" ηγέτες. Τώρα οι πράκτορες πληρώνονται όλοι σε δολάρια κι επινοούν τους εχθρούς του λαού εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν.

Είναι οι ίδιοι άθεοι που οργάνωναν τους μουσουλμάνους να εξεγερθούν στο όνομα του Κορανίου!

Κάθε αφορμή ... είναι ακόμα μία ευκαιρία για τρομοκρατία και αποπροσανατολισμό.
Ο Καρλ Μαρξ ήταν εγγονός των Rothchild ... αλλά στα βιβλία του μάλλον ξέχασε να ασχοληθεί με τους συγγενείς του που κατείχαν τα μισά ΚΕΦΑΛΑΙΑ του πλανήτη Γη.


Και ο "αριστεριστής" George Soros ... είναι εξέχων "εργολάβος" της ίδια οικογένειας, μέσω του QUANTUM FUND και του Richard Katz.

Όμως οι αριστεροί της CIA σκόπιμα ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ τον κοσμάκη και επιδιώκουν να στοχοποιήσουν τους "μπάτσους" που είναι αναλώσιμο "είδος" των 860 ευρώ, χωρίς ισχυρές γνωριμίες, χωρίς οικονομική ισχύ και χωρίς δυνατότητα να αμυνθούν λόγω περιορισμών του νόμου. Κανείς δεν έκλαψε τους Βλιβιανούς εργάτες που σκοτώθηκαν στα κτίρια του Soros ... κανείς δεν θα κλάψει και για τον φτωχόμπατσο που αναγκάστηκε να παριστάνει τον μαλάκα για 860 ευρώ που πέθανε στον βωμό των ίδιων ξένων συμφερόντων.

Οι ίδιοι μπάτσοι καλούνται να προστατεύουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ από τις ντομάτες και τα παπούτσια και οι ίδιοι χρησιμοποιούνται από τα ΛΑΜΟΓΙΑ ως ... υφέρπουσα "ΑΠΕΙΛΗ" ... προκειμένου ο κοσμάκης να ΜΗΝ αναρωτιέται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί αποτελούν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ της ζωής του και των παιδιών του.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟΙ κάτοικοι αυτής της χώρας.

Και μην σας περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχου κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον σας , εκτός από την ίδια σας τη μάνα.

ΟΛΟΙ οι "προστάτες" σας ... παίζουν ένα αιμοβόρο παιχνίδι εντυπώσεων και ψηφοθηρίας που θέλουν να το μετατρέψουν σε χρήμα και διαπραγματευτική ισχύ.

Οι ξένοι δεν φταίνε σε τίποτα. Ξέρουμε γιατί είναι εδώ, ξέρουμε ΠΟΙΟΙ βομβάρδισαν την πατρίδα τους και κατέκλεψαν τους φυσικούς τους πόρους και ξέρουμε ΠΟΙΟΙ πληρώνουν τους "αναρχικούς" να ΜΗΝ πηγαίνει το μυαλό μας στα 2 εκατομμύρια νεκρών που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι αλλά στους λιγοστούς εθνικιστές του Αγίου Παντελεήμονα.

Ξέρουμε ποιοι φταίνε που ξένοι κι Έλληνες υποφέρουν.

Ξέρουμε ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι των ΓΕΡΑΚΙΩΝ των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ξέρουμε ποιοι πολιτικοί και ποιοι δημοσιογράφοι έχουν κατασπαράξει τις σάρκες των Ελλήνων, των Γιουγκοσλάβων, των Ιρακινών, των Αφγανών κλπ παίζοντας το παιχνίδι των ΗΠΑ σε κάθε νέο "απελευθερωτικό" πόλεμο.

Ξέρουμε ότι οι ίδιοι που επένδυσαν στις εταιρίες των πολέμων των ΗΠΑ είναι οι ίδιοι που επιδίωξαν την χρεοκοπία της Ελλάδας και ξέρουμε ποιοι είναι οι ΦΙΛΟΙ τους στην Ελλάδα.

Μην πέφτετε στην παγίδα που στήνουν αυτοί για να σκοτωθούμε μεταξύ μας σαν οπλισμένες μαριονέτες.

Ξυπνήστε επιτέλους και στραφείτε στον πραγματικό εχθρό, στην πηγή του κακού και ΟΧΙ στα συμπτώματα.

Αγνοήστε τα σκιάχτρα που βάζουν μπροστά σας για να μένετε μακριά από τον εχθρό και να μην βλέπετε τι τρέχει από πίσω.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top