Select Menu

ΜΕΧΡΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ….
Νέα αναβολή, για τις 23 Νοεμβρίου 2010, πήρε την Παρασκευή η συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας των προσφυγών κατά του Μνημονίου και των οικονομικών περικοπών των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων.

Η συζήτηση επρόκειτο να γίνει αρχικά στις3 Οκτωβρίου και αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ, σωματεία συνταξιούχων, κ.ά. στρεφόμενοι κατά των περικοπών των μισθών, δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας, αλλά στρέφονται και ευθέως κατά του Μνημονίου.

Η αναβολή της συζήτησης έγινε από τις εισηγήτριες, συμβούλους Επικρατείας, Μαίρη Σαρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, καθώς τα αρμόδια υπουργεία και ειδικά αυτό του υπουργείου Οικονομικών δεν απέστειλαν στο ΣτΕ τις θέσεις του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και άλλα έγγραφα που απαιτούνται για να σχηματίσουν οι εισηγήτριες πλήρη νομική εικόνα των ζητημάτων που έχουν ανακύψει.

Η προηγούμενη αναβολή είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των συνδικαλιστών, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στην τακτική της κυβέρνησης που δεν έστειλε τις θέσεις του Δημοσίου είχε κάνει λόγο «για μικροαπατεώνες που κρύβονται».

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top