Select Menu

dover.idf – Μετάφραση μέσω google translator (το κείμενο είναι στα Εβραϊκά) – Το κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα “ISRAEL DEFENSE FORCES”

“Η συνεργασία με τους Έλληνες είχε υπέροχα αποτελέσματα», δήλωσε ο συνταγματάρχης Charles, διοικητής της αποστολής. “Ήταν σημαντικό για τις δύο πλευρές να συναντηθούν και να εκπαιδευτούν μαζί, στο χρόνο που είχαμε».

Ο Ταξίαρχος David Barki, επισκέφθηκε την ελληνική βάση πέταξε με ελικόπτερο και δήλωσε: “Παρά το γεγονός ότι έχουμε πετάξει σε παρόμοια σενάρια ασκήσεων και με άλλες χώρες, έχουμε να μάθουμε πολλά από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία».

Αυτή είναι η πρώτη άσκηση που η πολεμική ισραηλινή αεροπορία πραγματοποιεί στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια, και προφανώς αυτό θα έχει διάρκεια.
“Η συνεργασία ήταν πολύ επιτυχής και σας καλούμε να έρθετε στο Ισραήλ για να πετάξουμε μαζί», τόνισε ο David Barki σε συνομιλία του με την Ελληνική ομάδα. Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: “Έχουμε πολλά να μάθουμε ο ένας από τον άλλο”.
Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top