Select Menu

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ "ΙΕΡΟ" ΔΑΝΕΙΟ 27 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!
Η Εκκλησία της Ελλάδος δανείζεται 27 εκατ. ευρώ για να μετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας!! Αυτός είναι ο ταπεινός χριστιανισμός ή θρησκεία της άπατης!! Ενώ είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους στην Εθνική ...δεν τους φτάνει και θέλουν να γίνουν μεγαλύτεροι!!

Ξύπνα πρόβατο με τα δικά σου χρήματα θα ξεπληρώσουν το δάνειο!! Εδώ τίθεται και ένα άλλο θέμα, έχει το δικαίωμα η εκκλησία να δανείζεται χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Κράτους;; Γιατί αν είναι ανεξάρτητος οργανισμός να πάψω εγώ ο μ........ να πληρώνω τον ρασοφόρο!! Α και κάτι τελευταίο τις προάλλες δεν έλεγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ότι είναι μύθος η φήμη περί πλούσιας εκκλησίας;;;

Με δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ύψους 27 εκατ. ευρώ συμμετέχει η Εκκλησία της Ελλάδος στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας. Η τελική απόφαση για συμμετοχή στην αύξηση ελήφθη χθες από τη Σύνοδο της Ιεραρχίας και το επόμενο διάστημα η Εκκλησία θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της σύναψης δανείου προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει το κόστος της αγοράς.

Οπως επισήμανε ο εισηγητής και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Εκκλησίας, Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής, «η τιμή εκδόσεως της μετοχής είναι αρκετά ελκυστική, η Εκκλησία δεν πρέπει να απολέσει την δεσπόζουσα θέσιν που κατέχει εις την μετοχικήν σύνθεση». Εμ βέβαια πως θα εξαγοράζουν συνειδήσεις και όχι μόνο;;

Η Ιεραρχία έλαβε την απόφαση για συμμετοχή στην αύξηση χωρίς αντιπαραθέσεις και επέμεινε στην ανάγκη δανειοδοτήσεως αφού όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία τα έσοδά της εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σταδιακά μειώνονται. Τα πρόβατα άρχισαν να ξυπνούν!! Ως εκ τούτου απευθύνθηκε σε όλες τις μεγάλες τράπεζες για τη λήψη δανείου με ενέχυρο τις μετοχές της Εθνικής (μετοχοδάνειο) πλην όμως ανταποκρίθηκε μόνο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Το Ελληνικό δημόσιο δηλαδή!! Η κρίση που πλήττει τη χώρα μας αποτελεί το κύριο αντικείμενο της ετήσιας τακτικής συνεδρίασης της Συνόδου της Ιεραρχίας και όλοι οι μητροπολίτες αναμένουν με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των Μητροπολιτών Σιατίστης κ. Παύλου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου οι οποίοι θα προτείνουν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να υποστηριχθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται.

ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλό το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top