Select Menu



Ιδού το χρήμα! Ιδού η τρανταχτή επιβεβαίωση της νικητήριας ιαχής («Λεφτά Υπάρχουν!»), με την οποία ο Πορφυρογέννητος ο Μνημονιοφόρος μετέδιδε σοσιαλιστικές δονήσεις στους εύπιστους ψηφοφόρους του. Ιδού η ανάπτυξη, που μεταμόρφωσε την χρεοκοπημένη Ελλάδα και καταυγάζει την υπανάπτυκτη βαλκανική ενδοχώρα.

Δείγμα απειροελάχιστο: 1,5 δις ευρώ (=1.500.000.000) διατίθενται προς ενίσχυση, επιχορήγηση και επιδοτήσεις «επενδυτικών σχεδίων» (εν Ελλάδι και Βαλκανίοις!), με απόφαση της Υπουργού Οικονομίας (και άλλων τινών…) δημοσιευομένη στο υπ’ αριθμ. 1172 φύλλο του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 4ης Αυγούστου 2010.

Ιδού η ευημερία (των αριθμών – όπως έλεγε ο περίπου συνώνυμος πάππος του…).

Ιδού και η απορία*, Πρόεδρε: αν υπάρχουν λεφτά, γιατί συνεχίζετε να μας παραδίδετε στις λεπίδες των μαθητευόμενων εκδοροσφαγέων σας;
κι αν δεν υπάρχουν, γιατί συνεχίζετε να μοιράζετε αέρα;

Σε κάθε περίπτωση: γιατί συνεχίζετε;
την κάλπη-κη λαϊκή εντολή την αγνοήσατε, την κεκρυμμένη εντολή την εκτελέσατε…
Καιρός να επιστρέψετε οίκαδε…

(* τόσο υπό την έννοια της εκπλήξεως και της δυσκολίας στην κατανόηση, όσο και υπό την έννοια της φτώχειας…)
οπωπητήρ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top