Select Menu


Σε μία χωρά που η τραπεζική μαφία υφαρπάζει τον πλούτο του ελληνικού λάου και οι πολίτικες μαριονέτες παρακολουθούν ως θεατές το πλιάτσικο, κάποιοι πρέπει επιτέλους να απαιτήσουν την εφαρμογή του νομού! Σήμερα που η κυβέρνηση άλλα και η τράπεζα της Ελλάδος επιβάλλουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ως τον μονό τρόπο εμπορικών δραστηριοτήτων θα πρέπει κάποιος να βάλει ένα τέρμα στις παράνομες χρεώσεις των τραπεζών!

Σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα με τον κανονισμό 751/2015, ορίζει ξεκάθαρα τον πλαφόν προμηθειών που πρέπει να επιβάλλουν οι τράπεζες στις πιστωτικές κάρτες και ανέρχεται στο ποσοστό του 0,3% και στις χρεωστικές 0,2%!

Διαβάστε αναλυτικά την εν λόγω νομοθεσία:



Την αποκάλυψη έκανε ο οικονομολόγος Παναγιώτης Λελιάτσος ο οποίος κατέθεσε εγγράφως στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την σχετική του αναφορά!


Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top