Select Menu


Υπάρχει κάνεις πολίτικος σε αυτή την χωρά σε επίπεδο κοινοβουλευτικού έλεγχου να ρωτήσει τον υπουργό οικονομικών, το ακριβές ποσό και το που διοχετεύτηκε η ρευστότητα από την επαναγορά τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου συνολικού ύψους 694,2 δις για την χρήση του 2015;;...

Γιατί σύμφωνα με την έκθεση της 16ης Νοεμβρίου του 2016 επί των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της κεντρικής διοίκησης του κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έχει την παραμικρή ιδέα ούτε ποίοι συμμετέχουν στον δανεισμό μας, αλλά ούτε και το ακριβές ποσό ή το πού διοχετεύτηκε η ρευστότητα από την επαναγορά τίτλων!


 Σελ. 15-16 - Ολόκληρη την έκθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις σε μια χώρα παρανόμως καταχρεωμένη στους διεθνείς τοκογλύφους, όπου τα επίσημα όργανα του κράτους αγνοούν βασικές λεπτομέρειες για την κατάσταση της οικονομίας!

Σελ. 19-20 - Ολόκληρη την έκθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Την στιγμή που οι σύγχρονοι αποικιοκράτες υπό τον μανδύα των δανειστών, εξοντώνουν την ελληνική κοινωνία με την ανέχεια στην οποία τη βυθίζουν, με την παντελή στέρηση αξιοπρεπούς περίθαλψης, με την απαξίωση της παιδείας και των αξιών μας, με την επιβολή δυσβάσταχτων φόρων και χαρατσιών, ταυτόχρονα με όλες τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, οδηγώντας μας σταδιακά στον απόλυτο αφανισμό, την ίδια στιγμή το επίσημο κράτος ομολογεί ανερυθρίαστα πως δεν έχουν ιδέα ούτε ποιοι μας δανείζουν αλλά ούτε φυσικά και που πάνε τα χρήματα που κερδίζουν!

Άραγε γιατί κανένας πολιτικός εδώ και έναν μήνα που γνωστοποιήθηκε η έκθεση δεν κατήγγειλε τα ανωτέρω δημόσια;

Γιατί οι εισαγγελείς της χώρας δεν έχουν ζητήσει ακόμα έρευνα μετά την δημοσίευση του πορίσματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου;

Που είναι οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας; Που είναι τα οικονομικά και τεχνικά επιμελητήρια; 

Τι περιμένουν όλοι άραγε;

Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι κόλαφος και όμως κανείς δεν έχει αντιδράσει ακόμα....

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top