Select Menu


Στην Ελλάδα των μνημονίων και την κοινωνικής ισοπέδωσης ενός λαού που ζει και βιώνει με τον πιο άγριο τρόπο τις διαταγές των διεθνών τραπεζιτών σε αγαστή συνεργασία με ένα ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό η διαχείριση του μεταναστευτικού έχει γίνει ιδεολογικό πεδίο πολιτικής διαμάχης και σπέκουλας. Εκείνο όμως που έχει αξία πέρα από τις οποιεσδήποτε πολιτικές τοποθετήσεις περί της διαχείρισης του, είναι το μέγεθος του δημοσιονομικού κόστους.

Σύμφωνα λοιπόν με το προσχέδιο του τακτικού προϋπολογισμού για το έτος 2017 τα μεγέθη είναι αποκαλυπτικά για το ύψος των δαπανών που θα κατευθυνθούν στην διαχείριση του μεταναστευτικού.

Την ώρα που οι υποτιθέμενοι εταίροι επιβάλλουν πολιτικές εξόντωσης της χώρας την ίδια ώρα μας επιβάλλουν να διαχειριστούμε ένα ακόμη πρόβλημα όπως είναι αυτό των μεταναστών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του προϋπολογισμού για το 2015 έχουν μπει στην χώρα 865.000 μετανάστες ήτοι σημαίνει πως περίπου τόσοι θα μπουν το 2016 αλλά και το 2017 και το συνολικό κόστος δαπανών του Ελληνικού δημοσίου θα ανέλθουν στο ποσό των 100.000.000 ευρώ.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα του προσχέδιου του προϋπολογισμού.


Πάνος Λελιάτσος, Οικονομολόγος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top