Select Menu


246 εκατομμυριάκια θα εισπραξει για πρωτη φορα η Ελλάδα από τους κοπρίτες που τόσα χρόνια μας έλεγαν απο τις δωρεαν συχνότητες ότι φταίμε εμείς για την κρίση γιατι ζουσαμε πανω απο τις δυνατότητες μας. Και έτσι πέρασε γαργάρα η νέα μείωση των συντάξεων, ο αυξημένος ΕΝΦΙΑ, κοκ...

Η κυβέρνηση πάτησε πάνω στην υπέρμετρη φιλοδοξία μιας χούφτας επιχειρηματιών να γίνουν, ή να συνεχίσουν να είναι, καναλάρχες και τους τα πήρε κανονικά. Ο άλλος (Κυριακού) έδωσε κοντά 76 εκ ευρώ ενώ έχει απολύσει μέχρι σήμερα δεκάδες εργαζόμενους για να μειώσει τα έξοδα του! Θα πάρει ποτέ πίσω αυτά τα λεφτά; Αδύνατο!

Το οξύμωρο έχει μόνο μια εξήγηση: δίψα για εξουσία και πάθος για προβολή. Η τηλεόραση είναι πρέζα, και ο εξαρτημένος δίνει όσο όσο ξέροντας ότι καταστρέφεται. Αρρώστια.

Πάλι ευτυχώς που τις νέες άδειες δεν τις πήρανε τίποτα λαμόγια , πρεζέμποροι , κοπρίτες , διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και εργολάβοι του δημοσίου! Ευτυχώς που τις πήραν τίμιοι ανθρώποι!

Να δω τι θα κάνει τώρα ο Καμμένος που έσκιζε τα ιμάτια του για να μην πάρει άδεια ο κουμπάρος του ο Καλογρίτσας.

Βέβαια σε λίγο κανείς δεν θα θυμάται την «διαδικασία παρωδία». Εκείνο που θα μείνει είναι «τα πολλά λεφτά που τους πήραν».

Είναι η απόδειξη ότι τελικά τον γελοίο που μας πάει κατευθείαν στο γκρεμό, τον σηκώνουν ψηλά τα τραγικά λάθη των άχρηστων. 

Άλλαξε χέρια η διαπλοκή με τίμημα 240 εκατομμυρία ευρώ τα οποια είτε θα πάνε στους τοκογλύφους που μας ρουφάνε με το μπουρί το αίμα, είτε σε Καρανίκες και πάσης φύσεως κομματόσκυλα.

Το σίγουρο ειναι οτι ο λαός και πάλι θα παραπληροφορείται απ'τους σάπιους καναλάρχες και θα συνεχίζει να φτωχοποιείται πληρώνοντας μνημ'ονια για χρήματα που δεν πήγαν στον ίδιο.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για παπαγάλους και βαστάζους της εκάστοτε ξεπουλημένης κυβέρνησης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top