Select Menu


Μια μέρα μετά το τεράστιο σκάνδαλο των Panama Papers και με βάση τους εμπλεκόμενους που μονοπωλούν την μερίδα του τύπου σε παγκόσμιο επίπεδο, διαφαίνεται πως το όλο θέμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο απο μία καλοσχεδιασμένη επικοινωνιακή καταιγίδα που στοχεύει τους συνήθεις «κακούς» όπως ο Putin, ο Assad, ο Gaddafi, ο Mubarac και φυσικά δεν αφορά κανέναν Ισραηλινό και κανέναν περιούσιο Τοκογλύφο από τους χιλιάδες που έχουν έδρα στην Αμερική και τη Νέα Υόρκη!

Οι τοπικές εφημερίδες του Ισραήλ βέβαια, αναφέρουν πως εκατοντάδες εταιρίες από το Ισραήλ βρίσκονται στα Panama Papers αλλά στον κατάλογο του ICIJ με τις εμπλεκόμενες χώρες...ΠΟΥΘΕΝΑ το Ισραήλ! Και φυσικά ούτε μια αναφορά απο τα διεθνή ΜΜΕ!


Έχουν βάλει την Ρουάντα, τη Ζάμπια, τη Σενεγάλη, τη Μάλτα, την Ελλάδα ...αλλά το Ισραήλ πουθενά.


Όλοι πεντακάθαροι! Σύμπτωση; Προφανώς και όχι!

Καθώς αν το θέμα αφορούσε περιούσιους δεν θα το μαθαίναμε ποτέ αφού τα ΜΜΕ χρωστάνε την ύπαρξή τους ή ελέγχονται από Τράπεζες.

Ακόμα πιο πεντακάθαροι είναι φυσικά οι χρηματοδότες της διαχείρισης των Panama Papers. 

1η και καλύτερη η ΜΚΟ του George Soros (Open Society Foundation):


Του ανθρώπου που εντελώς τυχαία αρθρογραφεί στον Guardian αποκαλώντας τον Πούτιν μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης απο ότι το ISIS!


Και 2η, η οργάνωση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της διαφθοράς που λέγεται OCCRP :


Την OCCRP που διαχειρίζεται τις «διαρροές», την χρηματοδοτούν οι πιο τίμιοι άνθρωποι του κόσμου...


Θυμίζουμε πως η USAID φρόντιζε για τον εξοπλισμό των αποκεφαλιστών του ISIS που πνίγουν στο αίμα όλη την υφήλιο...


Επίσης το ίδρυμα USAID χρηματοδοτεί με λεφτά των Αμερικανών την OTPOR/CANVAS που υλοποιεί τις ψεύτικες επαναστάσεις ανα τον κόσμο.


Μένει να δούμε ποια ΜΜΕ θα παίξουν πρόθυμα το παιχνίδι των οικονομικών δολοφόνων όπως o Soros, με την ελπίδα να αποδυναμώσουν την επιρροή όσων ηγετών θέλουν να ανατρέψουν οι σιωνιστές. 

Σ.Σ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top