Select Menu


Μεγαλώνει ξανά ο φόβος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γηραιά Ήπειρο. Απόρρητη έκθεση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) προειδοποιεί για τον κίνδυνο και υποστηρίζει ότι ορμητήριο είναι η Ελλάδα.

Στην Ελλάδα κρύβονται οι τζιχαντιστές που έχουν πάρει εντολή να πραγματοποιήσουν νέες επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ευρώπη, αναφέρουν σε μυστική τους έκθεση προς τις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) έχει προειδοποιήσει τις αρχές στη Γαλλία και τις Κάτω Χώρες ότι καμικάζι του ISIS ετοιμάζονται να εξαπολύσουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις σε αυτές τις χώρες.

Οι πληροφορίες της ΜΙΤ βασίζονται σε μία μυστική συνάντηση στη Μοσούλη του βορείου Ιράκ.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο αναπληρωτής στρατιωτικός ακόλουθος του ISIS στην πόλη Λαττάκεια της Συρίας συναντήθηκε με τον διοικητή της ένοπλης ομάδας της Μοσούλης για να συζητήσουν για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών ενημέρωσε ότι «κύτταρα» τζιχαντιστών που συμμετείχαν στο μακελειό της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι και κρύβονται σε όλη την Ευρώπη, θα ενεργοποιηθούν εκ νέου για να ενορχηστρώσουν περισσότερες επιθέσεις.

Η έκθεση της ΜΙΤ έχει εντοπίσει τους επικεφαλής τρομοκράτες, που οργάνωσαν τη συνάντηση στη Μοσούλη, τον διοικητή της ένοπλης ομάδας, Αμπού Μούσα, γνωστό και ως Αμπντ Αλ Αζίζ Χουντγιάρ Αχμέντ Αλ Τζαμπούρι, και τον αναπληρωτή στρατιωτικό ακόλουθο του ISIS στη Λατάκκεια της Συρίας, Χαζίμ Μπιν Αλί Αμπντ Αλ Σαλάμ, του οποίου η κωδική ονομασία είναι Αμπού Κιουταντάχ Τουνίσι και ο οποίος, σύμφωνα με τους Τούρκους, ζούσε κάποτε στη Γαλλία.

Ωστόσο η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι κάποιοι τζιχαντιστές κρύβονται στην Ελλάδα και περιμένουν εντολές για να εξαπολύσουν επιθέσεις αυτοκτονίας στην Ευρώπη.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top