Select Menu


Τα παιδιά των τοκογλύφων...δεν παύουν να επινοούν νέους τρόπους να μειώσουν τις παροχές του κράτους πρόνοιας ...για να ικανοποιήσουν τα ξένα αφεντικά τους. 

Την ίδια στιγμή που κλείνουν τα Νοσοκομεία κι επιβάλλουν στους ασθενείς να πληρώνουν για τις εξετάσεις τους ... θέλουν να επιβάλλουν ως υποχρεωτικά τα τσεκ-απ. Και μάλιστα εκβιαστικά και με απειλή προστίμου. Παράλληλα θέλουν να προωθήσουν ως υποχρεωτικά κάποια εμβόλια πρόληψης ... αμφιβόλου ποιότητας κι αξιοπιστίας. 


Αν πάθεις καρκίνο και δεν έχεις κάνει τα τσεκ-απ ... τη θεραπεία που κοστίζει χιλιάδες ευρώ θα την πληρώσεις μόνος σου ...κι επειδή ήδη θα χρωστάς φόρους κι ΕΝΦΙΑ ...δεν θα την πληρώσεις και άρα θα πεθάνεις...οπότε θα σου βγει τσάμπα η υπόθεση και το κράτος θα γλιτώσει άλλη μία σύνταξη.

Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top