Select Menu

Eμείς το λέμε άσπρο και μαύρο και χάριν συντομίας ασπρόμαυρο.

Αυτό το ασπρόμαυρο, πάντα, αλλά τα τελευταία χρόνια πολύ περισσότερο με την εφεύρεση της TV , το χρησιμοποιούν οι πάντες για την διαπαιδαγώγηση και το "συμφέρον " των λαών.

Από τις εφημερίδες έως τις τηλεοράσεις παρ' όλο που έχει ανακαλυφθεί η TV color και η έγχρωμη τυπογραφία με την offset, αυτοί το χαβά τους, άσπρο μαύρο.

Ντόπια και διεθνή ΜΜΕ με τις μαύρες ενέργειές τους μας μαυρίζουν την ψυχούλα και με το άσπρο σπρέι της TV και των έντυπων μέσων ΜΜΕ μας ψεκάζουν για να τα βλέπουμε όλα άσπρα.

Την εποχή της επταετίας έβγαινε ο Γεωργαλάς στην ασπρόμαυρη TV και προπαγάνδιζε πως όλα τα έργα της λεγόμενης χούντας ήταν όλα άσπρα.

Και λέω της λεγόμενης γιατί την εποχή που κυβέρνησε τη χώρα, εκτός από τα Μακρονήσια που έστειλε πολλούς αδίκως να κάνουν "εξοχή", στον οικονομικό τομέα η Ελλάδα δεν χρωστούσε σε κανένα και ήταν κατά κάποιο τρόπο ελεύθερη.

Η Ελλάδα μετά το 1821 μέχρι σήμερα, ποτέ δεν ήταν ελεύθερη, πάντα κάποιον θα είχε για προστάτη - δυνάστη.

Το χρέος μας το 1970 ήταν 1 δις ευρώ, το 2008 εκτινάσσεται και φτάνει το αστρονομικό ποσό των 367 δις και τον Ιούνιο του 2015 στα 530 δις.

Που πήγανε ρε παιδιά όλα αυτά τα λεφτά; Μη μου πείτε πως όλα αυτά τα δις τα φάγαμε μαζί όπως είπε ο Πάγκαλος;

Αυτή όμως ήταν η χούντα όπως συνηθίζουμε να την λέμε, αγνοώντας τα οικονομικά μεγέθη, βλέποντας μόνο το ότι βασάνισε αρκετούς αδίκως, για να μην καταντήσουμε από τότε στο χάλι που βρισκόμαστε σήμερα, με τις λεγόμενες δημοκρατικές ελευθερίες μας, των συνεχών διαδηλώσεων με βόμβες μολότωφ.

Μετά ήρθε ο επιλεγόμενος εθνάρχης με ιαχές θριάμβου από σύσσωμο το πόπολο πως ήρθε επί τέλους ο σωτήρας.

Επί της εποχής του άρχισαν οι κρατικοποιήσεις των ναυπηγείων, της Λαϊκής τράπεζας, των ηλεκτρικών σιδηροδρόμων Αθηνών- Πειραιώς, των πράσινων λεωφορείων του Ανδρεάδη και άρχισε το κλείσιμο εν συνεχεία ένα σωρό βιομηχανιών και ξεκίνησε η κατρακύλα. Μετά τις κρατικοποιήσεις του Καραμανλή, ο Αντρέας έφερε τις ιδιωτικοποιήσεις και τους συνδικαλιστές που δεν αφήσανε τίποτα όρθιο. Και εμείς δώσαμε προς τιμήν τους σε δρόμους και πλατείες τα ονόματά τους, παρακάμπτοντας τα μαύρα τις εποχής τους γιατί τα ΜΜΕ τα παρουσίαζαν όλα άσπρα.

Με το άσπρο σπρέι τα ΜΜΕ ανέβασαν στην εξουσία τον πιο άχρηστο απ' όλους τον εγκληματία Σημίτη και εν συνεχεία το ζόμπι τον ΓΑΠ, που σ' αυτόν μπορούμε να του δώσουμε κάποιο ελαφρυντικό του παιδιού, γιατί είναι βλάξ από κούνια.

Ο λαός, συνηθισμένος να περιμένει τον μεσσία ανέβασε στην εξουσία τον Αλέξη που του υπαγόρευαν τα ΜΜΕ και οι διαπλεκόμενες δημοσκοπικές εταιρίες, πιστεύοντας πως θα αλλάξει την κατάσταση όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί, αλλά κι' αυτός απεδείχθη μια πως είναι από την ίδια φάρα με τους προηγούμενους.

Εγώ είμαι που έγραφα άρθρα για τον Καμένο τότε που διαφοροποιήθηκε από τη ΝΔ για το μνημόνιο, το ένα μάλιστα είχε τίτλο "να και ένας πολιτικός με"...

Πού είναι τα μέζεά σου Πάνο μου, που είναι οι κόκκινες γραμμές για το μεταναστευτικό, που πήγανε οι κόκκινες γραμμές σου όταν έβγαζαν λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που είχε την παρρησία να καταγγείλει η ΚΥΡΙΑ Γεωργαντά;

Που πήγαν οι κόκκινες γραμμές σου για τα εθνικά θέματα, όταν η κυρά Τασία υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες τους λαθρομετανάστες και θέλει να τους αποκαλούμε όλους πρόσφυγες. Που κρύφτηκες όταν η κυρά Τασούλα προσέλαβε για σύμβουλό της τον Δημήτρη Χριστόπουλο τον αποδεδειγμένα ανθέλληνα και φιλότουρκο, πολέμιο της Ορθοδοξίας που εσύ υπερασπίζεσαι.

Τελικά το ίδιο κακό με όλους τους άλλους είσαι Πάνο μου και όχι το αναγκαίο καλό που διαφήμιζες προεκλογικά για να με εξαπατήσεις.

Όλοι οι πάρα πάνω και εσύ μαζί είστε απατεώνες γιατί θέλετε να με κοροϊδεύετε συνεχώς για το δικό σας όφελος αραγμένοι στις καρέκλες της εξουσίας.

Αυτά που γράφω είναι ιστορία του παρελθόντος που όσο τα ΜΜΕ και οι πολιτικές αναμνήσεις να την μπογιατίζουν με άσπρο ή μαύρο δεν αλλάζει.

Μόνο το μέλλον μπορεί να αλλάξει αν βρεθεί ένας πατριώτης και ικανός να αναλάβει τα ηνία της Ελλάδας.

Θεόφιλος Αιγινήτης
 Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top