Select Menu


Tα δύο κόμματα θα συγκρουστούν με γνώμονα την λέξη ΑΛΗΘΕΙΑ. Και τα δύο όμως κόμματα δεν θα μας πουν ποτέ την αλήθεια!!! Η αλήθεια είναι μια. Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό των υδρογονανθράκων!!! 

Το πάνω χέρι έχουν τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ που θέλουν πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ!!! 

Οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ δεν τον θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί καραδοκούν σε Ιταλία, Ισπανία οι αριστερές δυνάμεις ενώ και η Γαλλία είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα με πρωτιά της Λεπέν. 

Οι Γερμανοί προσπαθούν μέσω των μεγάλων δημοσιογραφικών οίκων να αλλάξει τακτική η Μέρκελ γιατί η λιτότητα θα της βγεί μπούμερανγκ. 

Να θυμάστε ότι σε αυτές τις εκλογές είτε προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση είτε όχι θα στηθεί έτοιμο για χαλί ακόμη και για το άνοιγμα των συζητήσεων στο δημόσιο διάλογο για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. 

Σύμφωνα με την διεθνή πρακτική τα πετρέλαιο μετριέται σε δολλάρια όποτε και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος ακόμη και ένος ενδιάμεσου νομίσματος που θα χρησιμοποιηθεί ακόμη και για ένα πιθανό "κούρεμα" χρέους. 

Εύχομαι και ελπίζω οι συνεργάτες του Σαμαρά να του επιτρέψουν να πει την αλήθεια. Δεν θα γίνει όμως ποτέ αυτό γιατί το δικό τους πλάνο ήταν πάντα η δανειοδότηση της χώρας και επιστροφή τοκοχρεολυσίων μέσα από νέο δανεισμό. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσουν χαμηλά τον πήχη μετά από μία ενδεχόμενη εκλογική νίκη γιατί δεν θα κινδυνέψει από το εκλογικό σώμα αλλά από τα δεκάδες στελέχη του δημοσίου - κατά κόρον πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ - που είναι ικανοί να μπλοκάρουν την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. 

Στο ΠΑΣΟΚ το στοίχημα θα το κερδίσει ο ΓΑΠ αλλά μην ελπίζετε ότι θα απαλλαγεί η χώρα από το φάντασμα Βενιζέλου. Και τέλος μετά τις εκλογές του 2015 τουλάχιστον 50 βουλευτές με τρεις και τέσσερις θητείες κυρίως από τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πάνε οριστικά και αμετάκλητα στα σπίτια τους.

Χρήστος Χατζηαναστασίου
Ιδρυτής Ελλήνων Πολιτεία


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top