Select Menu


Με μια ερώτηση αποκαλυπτική προς τους δύο συμπρωθυπουργούς Σαμαράκαι Βενιζέλο, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής, αναδεικνύει όσα πίσω από την «πλάτη» του Ελληνικού λαού» και εις βάρος της Μακεδονίας, βρώμικα και προδοτικά παιχνίδια παίζονται.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανατροπής, Νίκος Νικολόπουλος καταθέτοντας στη Βουλή την παρακάτω ερώτηση, δήλωσε τα εξής στους Κοινοβουλευτικούς συντάκτες:

«Καθώς η Ιστορία διδάσκει ότι τίποτα δεν διδασκόμαστε από την Ιστορία και επειδή εκείνοι που οφείλουν να διδάσκονται πρώτοι, είναι οι κυβερνώντες και ιδιαιτέρως ο Αντώνης Σαμαράς, οφείλει να ανατρέξει στα συμβάντα του 1993, όταν με βάση το Μακεδονικό «έριξε» την κυβέρνηση της Ν.Δ. του Κων. Μητσοτάκη.

Ας γνωρίζει λοιπόν, ο Πρωθυπουργός και ο Συμπρωθυπουργός, ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως «τραγωδία» και όχι ως «φάρσα».

Το όνομα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας δεν επιδέχεται «κουρέματος» και επιλεκτικής χρεοκοπίας, από καμία «ανάδοχο» Μέρκελ και κανένα Σαμαρά.

Ο Πρωθυπουργός μετά τα αντεθνικά μνημόνια «δημοσιονομικής προσαρμογής», προπαρασκευάζει τώρα και τα μνημόνια προσαρμογής των εθνικών μας θεμάτων στα «γούστα» της κ. Μέρκελ.

Να γνωρίζει όμως, ότι, το δάκρυ του Εθνάρχη για την Μακεδονία μας, θα γίνει «χείμαρρος» που θα καταπνίξει τον ίδιο και τους συνεταίρους του, σε περίπτωση που συμφωνηθούν τα «βαφτίσια» των Σκοπίων».

Γ. Κανελλάκης: «Μας ανησυχεί ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος μέρες τώρα ποιούν την νήσσαν.
Έχει όντως αναλάβει ο Οικουμενικός Πατριάρχης ρόλο διαμεσολαβητή
για την αναγνώριση της “ψευδο-Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας”;»

Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΧΡΙ.Κ.Α. Γιώργος Κανελλάκης μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη, μεταξύ άλλων είπε:

«Η μυστική διπλωματία είναι και πάλι εδώ και ο ελληνικός λαός μαθαίνει από σπόντα τα του οίκου του… Ζητάμε από τον Υπουργό Εξωτερικών Ε. Βενιζέλος να διαψεύσει τα αναγραφόμενα στον τύπο περί πίεσης προς την Ελλάδα για να συρθεί σε λύση που θα ικανοποιεί τη μυθομανία του Γκρούεφσκι, και του «συμμάχους» επέκεινα του Ατλαντικού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πηγές που έχουν γνώση των επιδιώξεων αυτών, καταβάλλεται προσπάθεια να αναγνωρισθεί η μη αναγνωρισμένη από καμία Εκκλησία «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία»! Ήδη έχουν βολιδοσκοπήσει τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και ακόμα κάνουν λόγο πως «ρόλο για την αποδοχή, όχι μόνο από την Ελλαδική Εκκλησία αλλά και από άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες, έχει δυστυχώς αναλάβει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η επιχείρηση αναγνώρισης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» αποβλέπει στο να αποτελέσει μοχλό πίεσης για να αναγνωρισθούν τα Σκόπια με ονομασία στην οποία θα περιέχεται η λέξη «Μακεδονία»!

Μας ανησυχεί ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος μέρες τώρα σιωπούν… και ποιούν την νήσσαν!!!»

rizopoulospost

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top