Select Menu



ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι Ρώσοι και έχουν ημερομηνία 14 Ιουλίου απεικονίζεται μετακίνηση ουκρανικών αντιαεροπορικών συστημάτων Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η μετακίνηση αντιαεροπορικών συστημάτων Buk του ουκρανικού Στρατού περίπου 8 χλμ. βορειοδυτικά του Λουγκάνσκ.

Η μετακίνηση αφορούσε δύο εκτοξευτήρες!



Η Αρχική μαρτυρία του Ισπανού ελεγκτή (που αγνοείται!) από τον πύργο ελέγχου του Κιέβου επιβεβαιώνει την Μόσχα! 

Λίγο μετά την είδηση της πτώσης του Boeing το ETN έλαβε αποκαλυπτικές πληροφορίες από έναν ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στο Κίεβο σχετικά με την τραγική πτήση MH17 της Μαλαισία Airlines.

Ο συγκεκριμένος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είναι υπήκοος Ισπανίας και εργαζόταν στην Ουκρανία. Οδηγήθηκε εκτός υπηρεσίας ως αστικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, μαζί με άλλους αλλοδαπούς, αμέσως μετά την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφους της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία, το οποίο προκάλεσε το θάνατο 295 ανθρώπων.

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε σε ιδιωτική αξιολόγηση, την οποία βάσισε σε στρατιωτικές πηγές στο Κίεβο, ότι ο ουκρανικός στρατός ήταν πίσω από αυτή την κατάρριψη. Οι καταγραφές του ραντάρ άμεσα κατασχέθηκαν, αφού έγινε γνωστό πως ένα επιβατικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε.

Οι στρατιωτικοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας σε εσωτερική επικοινωνία, αναγνώρισαν ότι ο στρατός είχε εμπλακεί και κάποια στρατιωτική φλυαρία ανέφερε ότι δεν γνωρίζουν από που προήλθε η διαταγή να καταρρίψουν το αεροπλάνο.

Προφανώς, αυτό συνέβη μετά από μια σειρά σφαλμάτων, δεδομένου ότι το ίδιο αεροπλάνο συνεοδευόταν από δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη μέχρι και 3 λεπτά, πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ.

Τα πλάνα από τις οθόνες του ραντάρ, δείχνουν επίσης μια ανεξήγητη αλλαγή πορείας του μαλαισιανού Boeing. Η αλλαγή πορείας έφερε το αεροπλάνο απευθείας πάνω από την περιοχή των συγκρούσεων της Ανατολικής Ουκρανίας.

Κατάφεραν να εντοπίσουν τον λογαριασμό twitter του Ισπανού Ελεγκτή!


Δημοσιογράφοι, κατάφεραν να εντοπίσουν τον λογαριασμό twitter του Ισπανού Ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Κιέβου που διαγράφηκε μετά τις φοβερές αποκαλύψεις για το δυστύχημα στην Ουκρανία!




Η επιτυχία βασίστηκε στα αντίγραφα λογαριασμών και σελίδων που διατηρεί η Google. Ο Ισπανός ελεγκτής ακόμη αγνοείται!

Τα τελευταία tweets του Ισπανού ελεγκτή

Η στρατιωτική ηγεσία δεν διέταξε την πυροδότηση του πυραύλου,
ήταν κάποιο άλλο χέρι εκ μέρους της Ουκρανίας

 Οι στρατιώτες υπο τις διαταγές του υπουργού εσωτερικών της Ουκρανίας
ξέρουν ακριβώς απο την πρώτη στιγμή τι έχει συμβεί! 


Οι αξιωματικοί του (Ουκρανικού) στρατού  εδώ στον (ATC) πύργο ελέγχου, επιβεβαιώνουν πως ο πύραυλος ανήκει στο οπλοστάσιο της Ουκρανίας

290 αθώοι άνθρωποι νεκροί. Τι άχρηστος πόλεμος, όπου ο πατριωτισμός εξαγοράζετε με λεφτά

Είναι τέτοια η άρνηση που συνοδεύει τους ξένους αξιωματούχους για το συμβάν όπου ήρθαν πρώτα σε εμάς (τους ελεγκτές) ζητώντας μας να υιοθετήσουμε την δική τους εκδοχή

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

Μετάφραση -Επιμέλεια: logiosermis.net
Με πληροφορίες απο defencenet.gr και dimpenews.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top