Select Menu


Ευθύς και χωρίς περιστροφές ο Νίκος Παπάς πριν από λίγο στο Star, χωρίς θεωρητικολογίες μάλλον προκάλεσε εγκεφαλικά στους πουρκουάδες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμμία συνδιαλλαγή με όσους υπηρετούν τις πολιτικές του μνημονίου γιατί απλούστατα είναι ολέθριες για τον λαό και την πατρίδα.

“Δεν υπάρχει καμμία δημοσιονομική εξυγίανση, καμμία σωτηρία σε αυτή την πολιτική, το δείχνουν άλλωστε οι δείκτες. Η αλήθεια είναι ότι το μνημόνιο αποτελεί την βουλιμία της Γερμανίας να γονατίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Από τον εργάτη εως την μεσαία τάξη, από την πρώτη κατοικία ως την δημόσια περιουσία, θέλουν την πλήρη απαξίωση για να έλθουν ως άρπαγες και επικυρίαρχοι. Απέναντι σε αυτούς που εξυφαίνουν ή εξυπηρετούν τέτοιους σχεδιασμούς, δεν υπάρχει καμμία συναλλαγή, καμμία συναίνεση”.

Προφανώς γι’ αυτό τα κυρίαρχα ΜΜ”Ε” προέβαλλαν περίεργους πουρκουάδες όλο το προηγούμενο διάστημα και όχι ανθρώπους σαν τον Νίκο Παπά.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top