Select Menu


Στα συρτάρια της Βουλής παραµένουν 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών και υπουργών των τελευταίων ετών. Αγωνιώδης προσπάθεια για συγκάλυψη σειράς ζητηµάτων.

Ούτε µία ούτε δύο, αλλά 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών των τελευταίων µνηµονιακών ετών, που στοιβάζονται ως σήµερα στα συρτάρια της ∆ιεύθυνσης Νοµοθετικού Εργου της Βουλής, αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ.

Οι δικογραφίες, που κατ' εντολή των κρατούντων παραµένουν καλά κλειδωµένες, αφορούν στην περίοδο από τον Ιούλιο του 2012 ως το Μάρτιο του 2014!

Το θέµα ήρθε στην επιφάνεια µετά από ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία µε ερώτησή της προς τον υπουργό ∆ικαιοσύνης, Χαράλαµπο Αθανασίου ζητούσε να αρθεί η ελλιπέστατη ως ανύπαρκτη ενηµέρωση των βουλευτών σχετικά µε τις διαβιβασθείσες στη Βουλή δικογραφίες.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top