Select Menu


Σε αποκλειστικότητα και μόνο στον "Λόγιο Ερμή" σας παρουσιάζουμε μια είδηση βόμβα!

Επτά απο τους 12 κορυφαίους μετόχους του Facebook και της Monsanto είναι τα ίδια επενδυτικά funds! Αν κοιτάξουμε δε στην κορυφή, 3 απο τους 5 κορυφαίους μετόχους στις δύο εταιρίες πάλι είναι τα ίδια funds! 

Ο κορυφαίος μέτοχος αυτή την στιγμή στην Monsanto είναι το επενδυτικό fund Vanguard Group, που είναι το νούμερο δύο στην λίστα των κορυφαίων μετόχων του Facebook !

H FMR LLC, είναι η νούμερο ένα μέτοχος του Facebook και νούμερο δύο της Monsanto!

Η State Street Corporation είναι η νούμερο τρία μέτοχος του Facebook και της Monsanto!


Η γνωστή σε όλους μας πλέον και απο την εμπλοκή της στο ξεπούλημα της Ελλάδας με διάφορους τρόπους,  BlackRock Institutional Trust Company είναι η νούμερο τέσσερα μέτοχος του Facebook και νούμερο πέντε της Monsanto!

Οι υπόλοιποι 12 κορυφαίοι "κοινοί" μέτοχοι τόσο της Monsanto όσο και του Facebook είναι τα επενδυτικά funds, Jennison Associates, Sands Capital Management και Vanguard Total Stock Market Index Fund.


Σίγουρα θα πείτε πως όλα τα παραπάνω funds, έχουν σαν στόχο να αυξήσουν τον πλούτο τους και λογικό να κατέχουν μετοχές σε πολλές και διάφορες εταιρίες στον κόσμο, όμως η σύγκριση που αποκαλύπτουμε παραπάνω μεταξύ των μετόχων της Monsanto και του Facebook, καταδεικνύει το γεγονός πως ο παγκόσμιος πλούτος συνδέεται άμεσα με τα τρόφιμα και την επικοινωνία! 

Αυτά τα επενδυτικά funds λοιπόν με την δύναμη που έχουν πλέον στα χέρια τους, μπορούν ανα πάσα στιγμή να διαμορφώσουν και να αλλάξουν την πολιτική που ακολουθούν οι εν λόγο εταιρίες και φυσικά να επηρεάζουν σημαντικές πολιτικές αποφάσεις σε παγκόσμια κλίμακα ή ακόμα και να εξοντώνουν ανταγωνιστικά νέα προιόντα και εταιρίες που πιθανώς να επηρέαζαν το οικονομικό τους status quo!

Αυτές οι εταιρίες λοιπόν θα συνεχίζουν να κάνουν τις μπίζνες τους ανενόχλητες, εξαγοράζοντας και εκβιάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς κανέναν έλεγχο απο οπουδήποτε αφού λειτουργούν πλήρως εναρμονισμένα με το ισχύον παγκόσμιο οικονομικό σύστημα!

Το Facebook λειτουργεί επιτυχημένα ως γνωστό σαν μια καταναλωτική κατασκοπευτική μηχανή, διανέμοντας πάνω απο 1,15 δισεκατομμύρια προσωπικές πληροφορίες, την ίδια στιγμή που η Monsanto κατέχει το παγκόσμιο μονοπώλιο στους σπόρους και εν γένει στα τρόφιμα!

Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης για τι κομπίνα μιλάμε;

Και αυτό το σύστημα θα συνεχίσει να δουλεύει ρολόι, παράγωντας αδιάκοπα πλούτο για αυτά τα επενδυτικά funds εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τους όρους που η ίδια η παγκόσμια οικονομία επιβάλλει!

Και εδώ τίθετε τo αέναο και εύλογο ερώτημα....

Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;;


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top