Select Menu

Γράφει η Σουζάνα

Σκέψου θετικά! 

Καθώς ο καιρός περνά, καθένας από εμάς ξεφεύγει απο τον κόσμο ΜΑΣ και ταξιδεύει σε κόσμους μοναδικούς...ατομικούς! 

Οι ανθρώπινες σχέσεις φθείρονται...! Ζούμε σε μία εποχή που τα πάντα φιλτράρονται , ελέγχονται και τελικά στιβάζονται σε ατελείωτες σκέψεις! Ο εγωισμός, μας τυφλώνει και τα συναισθήματα μας, φυλακίζονται μέσα μας... έχουμε παγιδευτεί στην ιδέα πως για να υπάρξει μια σχέση μεταξύ ανθρώπων τα πάντα θα πρέπει να είναι ιδανικά! 

Έχεις σκεφτεί ποτέ , φίλε αναγνώστη, ότι όσα περιμένεις να έρθουν, ίσως να περιμένουν εσένα να πας;;;;;; ΄'

Η μήπως κρύβεις μέσα σου όλα αυτά που νιώθεις φοβούμενος ότι θα τσαλακωθείς ή θα απορριφθείς;; '' 

Οι σκέψεις είναι το σαράκι των ψυχών '' , γράφτηκε.... Τυχαίο; 

Όσο σκέφτεσαι και περιπλέκεις τα πράγματα , τόσο αυτά θα σε αποφεύγουν... 

Η ζωή αναζητά θαρραλέους και απλούς ανθρώπους! 

Γι ' αυτό, μη φοβάσαι να ζητήσεις συγνώμη από κάποιον που πλήγωσες, μη φοβάσαι να αγκαλιάσεις κάποιον που σου έλειψε, μη φοβάσαι να φωνάξεις δυνατά σ' αγαπώ, μη φοβάσαι να πεις ευχαριστώ, μη ξεχνάς , πες όλα όσα ένιωσες ή σκέφτηκες.... μη φοβάσαι να δείξεις αδύναμος μπροστά σε κάποιον που κέρδισε μια μάχη( αλλά όχι τον πόλεμο)...και βασικά, μη φοβάσαι να φοβάσαι!!ΡΙΣΚΑΡΕ! 

Τα πάντα είναι ένα παιχνίδι και εσύ καλείσαι να παίξεις...Μη φοβάσαι αν τους όρους τους βάζει κάποιος άλλος αντί για σένα... Ίσως στην επόμενη παρτίδα να μπορείς εσύ να βάλεις τους όρους σου, γιατί νίκησες την προηγούμενη... 

Αν δεν έχεις ήδη αρχίσει να παίζεις, σου δίνω μία συμβουλή, κοίτα τι αριθμό έδειξε το ζάρι του μυαλού σου , και προχώρησε τις σκέψεις σου...δύο θέσεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ επάνω στο ταμπλό της σχέσης...ίσως φτάσεις στον τελικό ,ίσως να σε προλάβει κάποιος άλλος....θα ξέρεις όμως ότι κανείς δεν έμεινε στην αφετηρία... 

Σε ένα παιχνίδι, υπάρχουν πάντα , σύμμαχοι και αντίπαλοι, καλοί και κακοί, κερδισμένοι και χαμένοι... Από τον τρόπο που θα παίξεις εξαρτάται η πλευρά που θα είσαι! 

Να ξέρεις όμως ότι θα είσαι παίκτης και όχι παρατηρητής! 

Καλή σου επιτυχία!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top