Select Menu


Ο Αστέρας στη Βουλιαγμένη Πωλήθηκε στην AGC Equity Partners έναντι 400 εκατ. ευρώ όταν η αξία της στα ταμπλώ των διεθνών real estate (και η αντικειμενική της αξία) είναι 8 δις ευρώ!!! Από τα 400 εκατ. ευρώ ο αγοραστής θα πληρώσει ΜΟΝΟ το 20% στο ΤΑΙΠΕΔ άμεσα και τα υπόλοιπα σε ορίζοντα ετών!!!

Το fund JERMYN STREET REAL ESTATE που το διαχειρίζεται η AGC και υποστηρίζεται από 6 επενδυτές πλειοδότησε στον διεθνή διαγωνισμό για την απόκτηση της έκτασης των 300 στρεμμάτων στο Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας.

Στόχος των επενδυτών είναι να δημιουργηθεί ξενοδοχειακή μονάδα 7 αστέρων, και πολυτελείς κατοικίες, με υποψήφιους αγοραστές βασιλείς και σαουδάραβες πρίγκιπες.

Στην ανακοίνωση της η Εθνική Τράπεζα αναφέρει:

H Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, έγινε σήμερα, η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.» . H “JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP” υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους 400εκ ευρώ.

Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζα και του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα, ώστε να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top