Select Menu

Γράφει ο Χρήστος Πρωτόπαπας

Πληροφορήθηκα μέσω του δημοσιεύματος του blog - www.logiosermis.net ότι ο κ. Πάνος Λελιάτσος, (υπ. Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ. στο Ν. Έβρου) διαδίδει δια των social media ότι «είμαι πλέον πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού λαού».

Το εν λόγο δημοσίευμά είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό εις βάρος μου.

Η εταιρία «ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» είναι 100% θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας και ασχολείται με αγορές- πωλήσεις- εκμετάλλευση ακινήτων, αλλά ουδεμία σχέση έχει με την περιουσία του Ελληνικού λαού(διαχειρίζεται δική της περιουσία), ουδεμία σχέση έχει με τις κινήσεις του Υπουργείου Οικονομικών, και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς σας για εκποιήσεις ακινήτων πολιτών που χρωστούν στο δημόσιο ή στις Τράπεζες.

Επειδή το δημοσίευμά σας προδήλως με συκοφαντεί, κατανοείτε ότι αν δεν επανορθώσετε το ταχύτερο είμαι αναγκασμένος να καταθέσω αγωγή και μήνυση εις βάρος σας.

Η προσπάθεια «πολιτικής προβολής» σας ως υποψηφίου των ΑΝΕΛ κατανοείτε ότι δεν μπορεί να στηρίζεται ανεύθυνα σε ψευδείς και συκοφαντικές επιθέσεις.

Χρήστος Πρωτόπαπας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top