Select Menu

Μετα το χθεσινό show του Υπ.Οικονομικών καταλαβαμε όλοι: Οτι εχει κύκλο φίλων με μεγαλες περιουσιες και Μεγαλο-Επιχειρηματίες σημαντικους που στηριζουν την πολιτική του.!!

Φανερά λοιπόν απο τους φιλους του καταλαβαινει την πραγματικη οικονομια! αλλα ομως αντιλαμβάνεται απο την πεθερά του οτι με 500Ευρω δεν τα βγάζεις περα!


Κυνικά ομως προσπέρασε και απάντησε οτι οι αυτοκτονίες ειναι αποτέλεσμα της κρίσης!!


Oτι η Ελλαδα φορολογικα πρεπει συνεχως να συγκρινεται με την Αμερικη!!

Οτι εχει γινει σημαντικη βελτιωση στους δεικτες στα τριμηνα συγκριτικα αλλα δεν ειναι ορατο στους Πολιτες και οτι οι Τραπεζες κανουν σχεδον “αγαθοεργιες” και δεν πλειστηριαζουν ακομα τις δευτερες κατοικιες!!

Οσο για την ρευστοτητα….αυτη ειναι εξασφαλισμενη αν επιστρεψουν οι καταθεσεις απο το εξωτερικο!

Α!! το αλλο οτι τα τεκμηρια δεν ειναι δικαια αλλα δεν υπαρχει αλλη καταλληλη φορολογικη υλη και συντομα θα αντικατασταθει απο το ολοκληρωτικο φακελωμα το “περιουσιολογιο” μαζι με την διευρυμενη φορολογια για ολους περα απο την δομημενη επιφανεια δηλαδη και στα πουρναρια του παππού στο χωριο μου!!


Ακομη καταλαβαμε οτι δουλευει σκληρα με τους αλλους δυο Χατζηδακη και Βρουτση και οτι το επιλεγμενο κοινο μαλλον συμπαθητικα τον εβλεπε!

Κυριε Χατζηνικολαου, κριμα ….παρουσιασατε ενα Υπουργο “φυτευτο” κλεισμενο σε ενα υαλινο κλουβι μιας αλλης πραγματικοτητας που εκανε μονο επικοινωνιακη τηλεοπτικη προβολη!! Προβολη ενος δηθεν τεχνοκρατη δασκαλεμενου απο Νεοφιλελευθερους Ευροφωστηρες μιας Ευρωπης αριθμων και οχι ανθρωπων!


Ενα Υπουργο μιας αλλης Ελλαδας που ολοι ειναι φοροφυγαδες που πρεπει ολοι να συμμορφωνονται φορολογικα οπως επιτασει το συστημα που τον διατηρει!!



Ενα υπουργο με μειωμενη Ελληνικοτητα και σεβασμο στην Ελλαδα και στους Πολιτες της που τον πληρωνουν!! Εξαιτιας του Ευρωπαικου προσανατολισμου της χωρας που τον παρακολουθουν με Υπαλληλους αν λεει σωστα το “ποιημα”!

Ενας “Ραγιας” που δεν ανγνωριζει καμια Ελληνικη ιδιατεροτητα και ακολουθει μονο “νορμες” και γραμμες Δανειστων!


Ενας …..που τελικα ηθελε να γινει και συμπαθης λεγοντας οτι οι εφοριες μπορουν να αφησουν ησυχους αυτους που αποδεδειγμενα δεν μπορουν να πληρωσουν!!


Αυτους δηλαδη που πρεπει να συρθουν και να κανουν ξεβγαλμα προσωπικοτητας στον εφορο για να τους λυπηθει και να τους αποτρεψει για λιγο…απο την προσθετικη ταση αυτοκτονιων σε ενα αλλο “δεικτη” που δεν υπολογιζεται στην Ευρωπη!

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Πληροφορίες απο olympia.gr και enikos.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top