Select Menu

Γράφει η Σοφία

VARDARSKA REPUBLIC ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ

Οποιαδήποτε άλλη ονομασία και αποδοχή της συνιστά παραχάραξη της ιστορίας της αλήθειας, συνιστά ιμπεριαλιστικό έγκλημα και εσχάτη προδοσία εις βάρος της χώρας για όποιον διανοηθεί να το αποδεχθεί.

Μία αναδρομή στο πρόσαφατο παρελθόν της Γιουγκοσλαβίας.
Τα ονόματα των περιφερειών της Γιουγκοσλαβίας πριν ο Τίτο τις πάρει και τις μετατρέψει από περιφέρειες σε ομόσπονδα κρατίδια θέτοντας τα θεμέλια της μελλοντικής διοικητικής διάλυσης τους κράτους, και πριν αλλάξει το όνομα της νοτιότερης μπανόβινα και από ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ την βαφτίσει Μακεδονία με σαφή ιμπεριαλιστική και αρπακτική διάθεση απέναντι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα σχέδια αυτών, που με προοπτική 50ετίας και βάλε τον έστειλαν από τον Καναδά (αν δεν κάνω λάθος) μέσω Ελλάδος με πλαστό διαβατήριο, να αναλάβει την εξουσία για λογαριασμό τους.


Κι άλλος ένας που λέει διοικητικός χάρτης των περιοχών της γιουγκοσλαβίας κατά τα έτη 1929-1939, όπου γράφει ξεκάθαρα σε “κυριλλικό”* αλφάβητο Βαρντάρσκα Μπανόβινα



Αφού λοιπόν η Μπανόβινα έγινε Ρεπάμπλικ κι αποφάσισε να θυμηθεί το παρελθόν της, ας πάρει το πραγματικό της όνομα VARDARSKA REPUBLIC δηλ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ (Γιατί Vardar λέγεται στα σλαβοβουλγαρικά που μιλάνε οι κάτοικοι της περιοχής, ο Αξιός που περνά από εκεί και φθάνει στην Ελλάδα.. Αν είχαν σχέση μ’ αυτό που λένε ότι είναι θα έλεγαν την περιοχή τουλάχιστον Αξιόσκα μπανόβινα κι όχι ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ, αλλά δεν έχουν).

Με βάση αυτά μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι συνωμοσία υπάρχει και τι πραγματικά εξυπηρετεί η πλαστογράφηση του ελληνικού ονόματος από αυτους που στην πραγματικότητα λέγονται VARDASKY κι όχι Μακεδόνες όπως λένε ψέμματα.

Και πόση συνειδητή προδοσία υπάρχει απ’ αυτούς που κάθονται και μιλάνε για “κοινά αποδεκτή” λύση, που να περιέχει “γεωγραφικούς όρους” και άλλες βλακείες.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΠΕΡΙ ΔΙΠΛΩΝ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ”, “ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΣΙΩΝ” “ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ” ΛΥΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΞΟΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

Μια παρουσίαση επίσημη αυτών των χαρτών και μια αναγρφή στα σύνορα προς Δημοκρατία Βαρνταρσκα, και δημοσιοποίηση αυτών των χαρτών θα ήταν αρκετή.

Κι ενώ οι διάφορες πρακτοράντζες “εξορθολογιζαν” την ύλη της γεωγραφίας της 5ης δημοτικού αφαιρώντας το σχήμα της Ελλάδας (στο πλαίσιο του προγράμματος συρρίκνωσης της χώρας για να τρων καλά οι γείτονες που θα κάνουν την διευρυμένη Ευρώπη) κι ενώ οι άλλες πρακτοράντζες που κατηγορούν για εθνικισμό όποιον θέλει την Ελλάδα ακαίρεη, στέλνουν τις νεολαίες τους να διαδηλώσουν για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των απατεώνων Αυτοί να τι κάνουν στα σχολεία τους ΕΠΙΣΗΜΑ:

Εδώ δεν βλέπουν κανέναν ιμπεριαλισμό ούτε αρπακτικότητα αυτοί που κάνουν τους τυφλούς κουφούς κι ανοϊκούς κάνοντας ότι κοιτάν αλλού μπροστά στην εθνικιστική υστερία μιας ψευδαισθητικής εθνικής συνείδησης που χτίζεται με τα λεφτά αυτών των ίδιων που έστειλαν τον Τίτο και των συνεχιστών τους . Αυτό είναι από δημοτικό σχολείο της Βαρντάρσκα. 13/12/2011

Να τι θα σημάνει η αποδοχή “γεωγραφικού όρου” για την Ελλάδα. Αυτοί που τους έδωσαν λεφτά για να κάνουν την χώρα Ντίσνεϋλαντ δεν θα δώσουν για να επιτεθούν και να αρπάξουν εδάφη;

Η μεθοδολογία είναι γνωστή. Χρήματα σε διεθνή προπαγάνδα, και μετά επίκληση βομβαρδισμών για να αποσπαστεί αυτό που είναι αρπαγεί.
Καταλαβαίνετε τι θα ζήσουμε;

Η κυβερνητική χούντα του 0% ξεπουλάει τα πάντα και δεν θα αφήσει και τίποτα για να το ξεπουλήσει η προοδευτική παρέα του σύριζα, αχ καημένε μου Αλέξη, αυτοί έγιναν σύριζα και σε πρόλαβαν. Θα μείνει άραγε τίποτα να το παραχωρήσεις εσύ;





Αμέ! αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ένα να καίει την ελληνική σημαία
Αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ένα να κάνει πλαστοπροσωπεία και παραχάραξη ιστορίας! Φαντάζομαι αναφαίρετο δικαίωμα του καθένα να διεκδικεί κι εδάφη από την Ελλάδα!
Έτσι;


“Για την ευημερία την ειρήνη και την ασφάλεια της διευρυμένης Ευρώπης” που έλεγε κι η Μπενάκη στον Παπούλια το 2005.

Έτσι θα διευρυνθεί η Ευρώπη και θα ευημερίσει, με συρρίκνωση και απώλειες της Ελλάδος! Αλλιώς δεν μπορεί! Έτσι κυρία Μπενάκη μου και Ζαππειοπατριώτες της Συγγρού και σοσιαληστάδες του 0%;
Κι αν πάθετε τίποτα έσεις έχουμε άξιους εφιάλτες να συνεχίσουν το κυβερνητικό σας έργο!


Ξέρουμε να προδίδουμε και να πουλάμε τον εαυτόν μας να δίνουμε την εξουσία της χώρας και την δύναμή μας στους χειρότερους και αθλιότερους προδότες, πράκτορες και υπονομευτές και να τους εναλλάσουμε σταθερά σε θέσεις ισχύος και φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε ΟΛΑ τα δίκαια και την ιστορική αλήθεια αλλά δεν φτάνουν αν δεν αποφασίσουμε συλλογικά τι εμπειρίες θέλουμε να ζήσουμε.



Θα μας δέρνουν και θα μας βγάζουν από το σπίτι μας για να μπουν άλλοι μέσα να μας το υφαρπάξουν και να το απολαμβάνουν, επειδή λένε ψέμματα ότι έχουν το ίδιο όνομα με μας και κάποιοι από δω το παίζουν “γενναιόδοροι” με ό,τι δεν νοιώθουν δικό τους. Ήδη άρχισε να γίνεται με οικονομικό άλλοθι και το επιτρέψαμε. Μέχρι πού θα επιτρέψουμε; 

Όταν τα σύνορα της Ελλάδας φθάσουν στις Αφίδνες, γιατί έτσι θα ευημερίσουν οι πλαστογράφοι, οι τοκογλύφοι, οι απατεώνες κι οι εγκληματίες και επειδή αυτό είναι κοινά αποδεκτό μεταξύ αυτών και των πωλητικών (και όχι πολιτικών) που επιλέγουμε κάθε φορά με τα ηλιθιοδέστερα “ιδεολογικά” μικροπολιτικά συμφεροντάκια μας, για να δίνει πάσα ο ένας στον άλλον για το ξεπούλημα της χώρας μας;

Όταν θα μας απογυμνώσουν από το όνομα μας την ταυτότητά μας και την ίδια μας την χώρα;
Έχετε δει πώς κάνουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία και για ό,τι θεωρούν δικό τους αυτοί που μοιράζουν απλόχερα στα καλάθια την ελληνική υπηκοότητα, την ελληνική ιστορία, την ελληνική γη; τον ελληνικό εθνικό πλούτο;

Αν τους πάρεις κάτι δικό τους θα σε ξεσκίσουν. Με την Ελλάδα όμως που δεν νοιώθουν ότι έχουν καμμία σχέση είναι πολύ άνετοι. Τα συζητάνε όλα. Σ’ όποιον ζητήσει είναι πρόθυμοι να διαπραγματευθούν και να δώσουν αποδεχόμενοι “κοινά” ό,τι αυτός ζητήσει.

Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους να καταλάβουμε ότι η ακεραιότητα της χώρας, η ελευθερία μας, η ανεξαρτησία μας, η ευημερία μας, η πρόοδός μας, η ιστορία μας, κι η γλώσσα μας είναι άρρηκτα αλληλένδετα μεταξύ τους και δεν μπορούν να υπόκεινται σε καμμία “ιδεολογική” προσέγγιση γιατί αν πετύχεις το ζητούμενο το καταλαβαίνεις εκ του αποτελέσματος στην καθημερινή συλλογική μας πραγματικότητα κι είναι πολύ σοβαρό και δεσμευτικό σε βάθος χρόνου. Και τους ιδεοληπτικούς πειραματισμούς τους διαφημίζουν και τους εφαρμόζουν αυτοί που δεν θα πληγούν αν το πείραμα πάει στραβά γιατί δεν ανήκουν στην χώρα ούτε οικονομικά ούτε συνειδησιακά. Και που με τον έναν τρόπο ή τον άλλον ανήκουν στην ίδια ομάδα των συμφερόντων που έστειλε τον Τίτο να πάρει μια χώρα ενωμένη και να την κάνει ομόσπονδα κρατίδια για να την διαλύσει.

( *Ο Κύριλλος όταν προσπάθησε να φτιάξει ένα αλφάβητο για τους Σλάβους δημιούργησε εκ το μηδενός ένα που ονομάστικε Γλαγολικό. Αλλά επειδή ήταν πολύ δύσχρηστο, αποφάσισε να πάρει το ελληνικό αλφάβητο με τον τρόπο που γραφόταν στην εποχή του, γύρω στον 8ο αι που κατέβαιναν τα σλαβικά φύλα και οι βούλγαροι, και να το εμπλουτίσει με γράμματα του επινοημένου απ’ αυτόν γλαγολικού για να αποδοθούν οι έξτρα φθόγγοι που έχουν οι Σλάβοι για τους οποίους δεν υπήρχαν γράμματα στο ελληνικό. Και βουαλά το “κυριλλικό” αλφάβητο! Όποιος κάνει παλαιογραφία θα δει κείμενα ελληνικά της εποχής που ζούσε κι ο Κύριλλος, και θα δει την καλλιγραφία της εποχής. )

olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top