Select Menu


Οι δημοσιογράφοι του Bloomberg ξαφνιάστηκαν ακούγοντας τον υπουργό της πτωχευμένης και εξαθλιωμένης Ελλάδας να επαναλαμβάνει σαν ανδροειδές το ίδιο μοτίβο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! Τον έβαλαν στη θέση του και ξαφνιάστηκε αυτός μετά (6:00) ενώ έγινε και ρεζίλι.

Πρόβαλαν παράλληλα πίνακες ομολόγων που έδειχναν την αντίθετη εικόνα από αυτά που έλεγε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως ο Στουρνάρας έγινε διεθνώς ρεζίλι στο BLOOMBERG!


Έχει διαλύσει το σύμπαν, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παιδεία, υγεία ασφαλιστικά ταμεία, οργανισμούς, προκειμένου να εμφανίσει "πρωτογενές πλεόνασμα".

Καρατομεί το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα την αγοραστική του δύναμη και επομένως τη δυνατότητα πληρωμής φόρων, ενώ από την άλλη νοιάζεται δήθεν για τους φόρους περηφανευόμενος για το εστιατόριο που έκλεισε χτες!

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Το μόνο που θέλουν είναι να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ για να πάρουν το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα χωρίς αντίσταση!

ramnousia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top