Select MenuTo 2010 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια επάνω στην κεντρική ιδέα της δημιουργίας ενός ιστολογίου με σκοπό την ελεύθερη σφαιρική πληροφόρηση, ένα ιστολόγιο στο οποίο οι αναγνώστες θα μπορούν να σχολιάζουν, να κρίνουν και να έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα τρέχοντα γεγονότα και όχι μόνο, μέσα απο ένα δικό τους μέσο ελεύθερης ενημέρωσης.

Ένα από τα κλειδιά για την ανάπτυξή μας είναι οι φοβεροί συντάκτες/αρθρογράφοι που φιλοξενούμε κατα καιρούς, όπου μοιράστηκαν τις σκέψεις τους, τις αμφιβολίες  τους, τις απόψεις τους, τις διαφωνίες τους, τα όνειρά τους  τις επιδιώξεις τους , έχοντας αναρτήσει ούκ ολίγα εξέχοντα κείμενα στο ιστολόγιο μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν της συνεχούς ανάπτυξης της διαδικτυακής μας κοινότητας, προσκαλούμε, όποιον θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει εθελοντικά και πιστεύει στην εναλλακτική πληροφόρηση με την σοβαρότητα που μέχρι στιγμής σας παρουσιάσαμε μέσα απο τις αναρτήσεις μας, να συνεχίσει αυτό το έργο που με κόπο η ομάδα του «Λόγιου Ερμή» έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα, συμβάλοντας σε αυτό το νέο είδος δημοσιογραφίας των πολιτών.

Σε περίπτωση που θέλεις και εσύ να γίνεις αρθρογράφος στον «Λόγιο Ερμή», ή έχεις καλή γνώση Αγγλικών ή άλλων γλωσσών για μετάφραση άρθρων από διεθνή ειδησεογραφικά site, χωρίς την παραμικρή γνώση υπολογιστών και κώδικα, καμία χρονική δέσμευση για την παράδοση άρθρων-κειμένων, απλά και γρήγορα, διάβασε παρακάτω τον τρόπο.

Στην κοινότητα του «Λόγιου Ερμή» μπορούν να συμμετέχουν όλοι!

Ως εθελοντής αρθρογράφος του «Λόγιου Ερμή», σας δίνετε η ευκαιρία, να παρουσιάσετε τα κείμενα σας και τις απόψεις σας σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, συμβάλλοντας κατ'αυτον τον τρόπο στην εναλλακτική διαδικτυακή πληροφόρηση και χτίζοντας το δημόσιο προφίλ σας ως blogger. Αν και πρόκειται για κάτι που γίνεται εθελοντικά, τα οφέλη είναι περισσότερα από αυτά που μπορείτε να φανταστείτε!
 • Γράψτε για ένα απο τα πιο αναγνωρισμένα και ποιοτικά site στον Ελληνικό Κυβερνοχώρο!
 • Θα ακουστείτε. Με πάνω απο 200.000 αναγνώσεις το μήνα, το κείμενό σας θα διαβαστεί από χιλιάδες ανθρώπους.
 • Θα βρείτε την κατηγορία που σας ταιριάζει! Με το εύρος της θεματολογίας μας, σίγουρα υπάρχει χώρος να ξεχωρίσετε και να αποδείξετε τις γνώσεις σας!
 • Πείτε την άποψή σας. Η πολυφωνία και όλες οι απόψεις έχουν θέση εδώ. Μοναδικό κριτήριο είναι το χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο.
 • Δημιουργήστε φανατικούς αναγνώστες! Στέλνοντας τακτικά περιεχόμενο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κοινό, το οποίο θα διαβάζει, θα κάνει like, θα κάνει share, αλλά και θα σχολιάζει τα άρθρα σας!
 • Το μήνυμά σας θα φτάσει μακριά. Με περισσότερα από 40.000 likes στο facebook, η κάθε δημοσίευση φτάνει σε δεκάδες χιλιάδες μάτια στη στιγμή!
 • Και όταν λέμε μακριά, δε μένουμε μόνο στο facebook. Περισσότεροι από 3.000 υποστηρικτές στο Google+, περισσότεροι από 4.000 στο twitter και η social παρουσία του «Λόγιου Ερμή» δεν τελειώνει εκεί.
 • Γίνετε τακτικός συντάκτης του site! Η ομάδα του site ανανεώνεται συνεχώς. Στέλνοντας τα άρθρα σας θα μας γνωρίσετε καλύτερα και σίγουρα υπάρχει προτεραιότητα για κάποιον που ξέρουμε πως γράφει!
Τι είδους θεματολογία ψάχνουμε;

Η ​θεματολογία που αναζητούμε​ κινείται κυρίως γύρω απο τον σχολιασμό ​των σημαντικότερων γεγονότων ​της επικαιρότητας​ (και της ιστορίας) τόσο στην Ελλάδα όσο και απο τον υπόλοιπο κόσμο.

Μια βόλτα απο την αρχική μας σελίδα www.logiosermis.net και μια περαιτέρω περιήγηση στο τι γράφουν κ οι υπόλοιποι αρθρογράφοι μας εδώ θα σας λύσει όποιες απορίες. 

Nα θυμάστε ότι δεν δημοσιεύουμε γενικούς προβληματισμούς, διηγήματα, ποίηση, στιχάκια, σουρεαλιστικά κείμενα η οτιδήποτε άλλο που δεν εμπίπτει στο ύφος και στις θεματικές κατηγορίες που διατηρεί το ιστολόγιο μας.
Προυποθέσεις

Εν συντομία οι προυποθέσεις για να συμπεριληφθούν τα κείμενα σας απρόσκοπτα στην ροή αναρτήσεων του ιστολογίου μας είναι: 
 • Οι απόψεις να εκφράζονται χωρίς βωμολοχίες, να σχολιάζονται χωρίς μικρότητες και κόντρες.
 • Οι απόψεις να είναι μοναδικές, όχι αναχρονιστικές, όχι συνθηματικές, ταμπελοποιημένες  ή κομματικοποιημένες.
 • Τα άρθρα να κατατίθονται με υποχρεωτική αναφορά συγγραφέα ή ένδειξη πηγής για τα στοιχεία που εμπεριέχουν. (Τα στοιχεία του συντάκτη είναι απόρρητα και δεν δημοσιεύονται χωρίς την άδεια/συγκατάθεση του)
 • Απαραίτητη θεωρείται η αποφύγη των greeklish! Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών.
 • Τα άρθα που κατατίθενται, εφόσον δεν ειναι ξενόγλωσσα, να είναι γραμμένα με ορθό συντακτικό, ορθογραφημένα , πάντα με σεβασμό στην ελληνική γλώσσα .
 • Να μην υπάρχει προσβλητικό/ρατσιστικό, πορνογραφικό ή παράνομο υλικό
 • Να ελέγχονται στο μέγιστο βαθμό η ακρίβεια των δημοσιεύσεων προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δυσφημίσεως του ιστολογίου μας
Αν λοιπον ενδιαφέρεστε να συμπεριλάβουμε κάποιο κείμενο σας στην ιστοσελίδας μας, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.Σημαντική Σημείωση: Λόγω φόρτου εργασίας, και μεγάλου όγκου μηνυμάτων θα λαμβάνετε απάντηση μόνο σε περίπτωση δημοσίευσης του κειμένου σας

 
Top