Select Menu


Απρόθυμη και ανίκανη να ξεπεράσει την αδυναμία της στο ζήτημα της μετεγκατάστασης των προσφύγων η Ευρώπη – φρούριο, κάνει παζάρια και μοιράζει χρήματα για να απαλλαγεί απο ευθύνες και υποχρεώσεις.

Στους «μη διαχειρίσιμους» -βλέπε Τουρκία- σαν άλλος εθνικός ευεργέτης, η Μέρκελ δίνει 3+ 3 δις κι έπεται συνέχεια...!

Στους «διαχειρίσιμους» 300 εκ ευρώ απο κονδύλια ανθρωπιστικής βοήθειας που παραδοσιακά προορίζονται για χώρες του τρίτου κόσμου κι είναι η πρώτη φορά που δίνονται σε Ευρωπαϊκή χώρα.

Την ίδια ώρα οι Ευρωπαίοι εκτελώντας κατά γράμμα μια άγραφη συμφωνία κλείνουν την δίοδο των Βαλκανίων, εγκλωβίζοντας χιλιάδες δυστυχισμένους στην Ελλάδα. Σ αυτούς προστίθενται καθημερινά χιλιάδες άλλοι.

Τι κι αν ευρωπαίοι αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει ο Λίβανος της Ευρώπης;

Η πιο απάνθρωπη και παράλογη ΕΕ των τελευταίων δεκαετιών, προετοιμάζει το προτεκτοράτο της να γίνει χώρος υποδοχής προσφύγων και μεταναστών «μακράς διαρκειας» με τον κίνδυνο της αποσταθεροποίησης και της περιθωριοποίησης στην ΕΕ, να είναι πλέον ορατός.

Και οι δικοί μας πολιτικοί νάνοι που έχουν αναγάγει την επικοινωνιακή χειραγώγηση σε πολιτική επιστήμη, δηλώνουν – για εσωτερική κατανάλωση φυσικά- ικανοποιημένοι γιατί λέει «απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να απομονώσουν την Ελλάδα».

Γελάει πικρά το σύμπαν και μαζί μ αυτό κοροιδεύει κι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ που χθες παραδέχτηκε στον Πιερ Μοσκοβισί πως πυροδότησε επίτηδες τη συζήτηση για το ελληνικό χρέος.


Mαρία Δεναξά

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top